Vesipullo, uusi asuste?

*tuote on saatu

Miten sinulla sujuu veden juonti? Oletko pyörryksissä kaikista säännöistä ja ideoista? Kirjoituksessa käsitellään yksinkertainen idea miten hoitaa homma maaliin.

Oletko kuten minä ja päivän aikana helposti jää vedenjuonti? Ei siksi, että et tietäisi sen olevan tärkeää nestetasapainon kannalta, mutta työpäivän tohinassa sen erillinen muistaminen jää. Olen vuosien varrella kuullut erilaisista vedenjuontia edistävistä keinoista. On ollut sovellus, joka kehottaa piippaus äänellä puolentunnin välein juomaan lasillisen. Toinen on laskenut oman nestetarpeensa ja tehnyt siitä kalenterimuistutukset. On tietysti lehdistö ollut täynnä erilaisia ehdotuksia ennen kesää mikä hedelmä tai kasvis tuottaa eniten nestettä kroppaan. Sonja jo ottikin nestetasapainon omassa blogissaan tarkemmin esille.

Ainoa keino, jonka olen itselleni huomannut toimivan, on kantaa vesipulloa mukana. Nappasin tämän vuosia sitten ystävältäni, jolta löytyy laukusta aina pieni pullo vettä mukana. Kokeilin samaa kokoa, mutta se saa ärsyyntymään. Olen todennut puolen litran pullon olevan juuri sopiva. Istun työpäivän pullo pöydällä, ajan autossa pullo telineessä ja treenilaukustahan se löytyy helpostikin. Kotona yleensä vaihdan tämän vastaavan kokoiseen lasiin, joka kulkee matkassa.

Vaihdoin pulloni jo aikaa sitten metalliseen, mutta on ollut vaikea löytää kuosia, jota sitten kehtaa kuljetella sellaisenaan.  Nappasin saamani Ocean Collection Eanan matkaan heti ja työkaveri iski siihen silmänsä nopeastikin. En ihmettele kuosi on valoittava, sen lisäksi se on kierrätysmateriaaleista tehty ja kerrankin on tiivis korkki. Suurin haasteeni tässä vesipullon kantelussa on se, että sählään enemmin tai myöhemmin korkin kanssa. Tämän pullon korkki vaikuttaa luotettavalta ja huomasin heidän verkkosivultaan, että voin edullisesti ostaa tarvittaessa uuden korkin.

Lähellä sydäntäni on erityisesti se, että tuote on suomalaisten opiskelijoiden ideoima. Kyseessä ei ole järjestö, vaan yritys, joka haluaa luoda työpaikkoja ihmisille ja tuottaa keskitettyä positiivista vaikutusta ympäristöön. Jokaisella malliston pullolla on hyväntekeväisyys kohde. Mallistoja on kolme:

1) Ocean Collection pullosta saadaan yhden kilon verran puhdistettua meristä muovia

2) Girl Collection pullosta saadaan maksettua viikon verran koulutusta afrikkalaisille tytöille

3)Tree Collection pullosta saadaan istutettua 10 puuta Madagascariin

Eana bottle on sopivalla tavalla erilainen ja sen lisäksi, että kyseessä on vesipullo, on se myös termospullo. Tämä pitää veden kylmänä 24 tuntia ja lämpimän juoman lämpimänä 12 tuntia.

Eana bottles sopii erinomaiseksi asusteeksi ja samalla sen kanssa kulkiessa tiedät tehneesi hyvää.

 

Otathan sometilini haltuun 😉

Instagram: @tiina_vuo

TikTok: @tiinavuo

2

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

  1. idahyvarinen

    Ompa kaunis pullo😍😍😍

    1. vuorenpaatiina

      ❤️

Vastaa