Toimivat vaatekaapin kulmakivet sporttaajalle

Käsittelyssä urheilevan henkilön vaatekaappi, omani. Tämä on ensimmäinen osa kolmen osan kokonaisuudessa, jossa jaan omat tärppini. Tämä ei ole kaupallinen yhteistyö, vaan vain omia vinkkejä jotka olen huomannut toimivan.

Nyt, kun vietämme paljon aikaa kotona ja useampi kerkeää ratsaamaan vaatekaappinsa useita kertoja. Ajattelin tarjoilla teille vinkkejä omasta vaatekaapista. Kollegani aikanaan opiskeli stylistiksi ja ratsasi vaatekaappini. Hän oli töissä katsonut usein yksinkertaista pukeutumistani ja miettinyt miltä kaappini näytti. Hän ei ilahtunut huomatessaan, että kaappini pursui lähinnä treenivaatteista. Rakastan pukeutua mukavasti ja käytännöllisesti. Haluan kyllä olla tyylikäs, mutta olen aina kokenut, että se on kovin hankalaa. Eikä moinen ole siksi toteutunut ainakaan perinteisessä muodossa.

MITÄ PUKEUTUMINEN ITSELLE ON

Vaatekaappini elää voimakkaasti työni mukana. Siellä on työn vaatimusten takia löytynyt aikanaan myös tiukkaa business tyyliä. Mustaa jakkupukua ja suoria paitoja, sekä hameita. Tosin tehtäväni eivät ole moista panostusta vaatineet pitkiin aikoihin. Tyylini myös sai kovan kolahduksen jo ennen koronaa. Työskentelin pääosin kotoa ja samalla kroppani malli muuttui, että suurin osa kaappini sisällöstä oli väärää kokoa. Uuden tehtävän tullessa tietooni olin kriisissä, sillä pitäisi pukeutua muuhun kuin trikoisiin ja huppariin.

Tähän väliin hauska tarina. Tämän nykyisen tehtävän vuoksi kävin kiireessä ostamassa parin farkkuja ennen ensitapaamistani uuden esimiehen kanssa. Se oli tuskainen projekti, sillä treenatut jalkani eivät mene enää ihan perinteisiin kokoihin ja samalla vyötäröni ei kuitenkaan ole kasvanut. Mustan parin lopulta löysin ja kehtasin mennä esittäytymään.

Tuskailin avoimesti asiaani, koska tiedän läheisissä olevan huomattavasti muotitietoisempia naisia. Samalla tuskailin, että haluan tehdä kestäviä päätöksiä, niin että kappaleet ovat mukavia ja tyylikkäitä. En halua ahtautua väärän kokoisiin vaatteisiin tai käyttää rahaa mihinkään mikä ei kaapista ulos usein pääsisi.

ME&I

Tutustuin vahingossa näiden keskustelujen johdosta Me&i- konseptiin. Kyseessä on ruotsalainen muotiyritys. Yritys on perustettu 2004. He suunnittelevat ja valmistavat ainutlaatuisia sekä erittäin mukavia lasten- ja naistenvaatteita. Toimintaa yrityksellä on neljässä Euroopan maassa. Tuotteita myydään kotikutsuilla ja verkkomyymälässä. Tuotteet valmistetaan vastuullisesti pehmeistä ja laadukkaista materiaalisesta. Vaatteet valmistetaan Portugalissa ja Turkissa. Voit tutustua tästä itse vaatemerkkiin.

HELPPO BUSINESS LOOK

Uudessa tehtävässäni tulisin istumaan aiempaa enemmän palavereissa, johon osallistuu muitakin ulkopuolelta yhtiötä. Se meinasi, että kaipasin istuvaa jakkua, joka sopisi moneen ja mustia housuja. Sellaisia, jotka voisin pestä helposti, säilöä yksinkertaisesti ja ne näyttäisivät aina siisteiltä.

Takki: Checked Jaked ja Housut: Wide City Pants

NIIN VAPAA-AJAN RIENNOISSA KUIN TÖISSÄ

Olen aina ollut sellainen, että vaatteissa saisi olla jotain persoonallista. Vaatteita katsellessa hypistelin näitä kissaprintti housuja useamman kerran ja naureskelin, etteivät nämä sopisi minulle. Ne lähtivät silti matkaan, koska näissä oli jotain silmiin sopivaa. Antavat sopivaa ”sitä jotain” vaatekokonaisuuteen, jonka yhdistää yksi väriseen yläosaan.

Paita: Midsleeve Tiepand Top ja Housut: Fluid Pants Secred Carden

KUINKA TUTUSTUA ME&I:HIN

Me&I -sivulta voit etsiä lähintä edustajaa. Minua vaatetuskailussani auttoi Minna. Hän toimii edustajana täällä Pirkanmaalla, mutta varmasti voi auttaa alueen ylikin. Minna järjestää pääsiäisenä Facebook Liven, lauantaina 11.4 klo 16. Sinun olisi kevyellä kynnyksellä mahdollisuus osallistua ja tutustua vaatemerkkiin. Jos haluat tuon mahdollisuuden, niin vinkkaa itsesi minulle täällä blogissa tai Instagramin puolella.

Otathan sometilini haltuun 😉

Instagram: @tiina_vuo

TikTok: @tiinavuo

4

Tällä artikkelilla on 6 kommenttia

 1. Olivie

  Hei, kiinnostava postaus! Itse olen tosiaa vasta vähän päälle lähes kaksikymmentä mutta vaatteet Sopivat ihan yhtä lailla nuoremmalle kuin kolmikymppisellekin! Miten siis voi osallistua? Siis liveen. Pääsis mahdollisest B-

  1. vuorenpaatiina

   Hei! Mahtavaa, kun kiinnostuit. Näissä on ehdottomasti se ihanuus, että sopivat kaikenikäisille. Laitoin sinulle sähköpostia 🙂

 2. roosakoivula

  Mielenkiintonen postaus. Mä luulen löytäneeni oman tyylini ja nyt rakennan vaatekaappiani pala palalta sellaiseksi kuin haluan<3

  1. vuorenpaatiina

   Itselle ehkä ahaa-elämys oli nimenomaan kanssa tuo, että pala palalta ja sellaisia ratkaisuja, jotka eivät suoraan vanhene 🙂

 3. sonjaidailona

  Niin huiput noi kissahousut! Jos olisin kissaihminen niin haluisin kans 😀

  1. vuorenpaatiina

   Totta 😀 En muuten itse ole kissaihminen yhtään, koira siksi löytyy. Totesin siinä, kun noita testailin, että saisi olla enemmin koira. Otin silti <3 Noista on muuten uusi kuosi elderflower ja secret garden, kevätmallistossa. Ne on kanssa ihan häpeitä!

Vastaa