Suolijärven luontopolku

Asutko Tampereella ja kaipaatko lähialueelta päiväretki kohdetta? Suolijärven luontopolku on ehdoton vaihtoehto! Vierailemaan pääset helposti ja et tarvitse paljoa aikaa. Suolijärven luontopolku löytyy Hervannasta.

Yksi lähialueen helmi on Suolijärven luontopolku. Polku on noin 4,5 kilometriä. Maasto on vaihteleva ja luontoa paljon tarjolla. Reitin kuljet helposti, mutta vaikeampiakin paikkoja on. Alueella on järven lähellä pysähtymispaikka, jossa voit rauhassa evästää päiväretkelläsi. (tampere.fi/Hervantajärven ja Suolijärven luontopolkuopas)

Luontopolut ovat erinomainen mahdollisuus nauttia ulkoilmasta ja ottaa hetki päivässä itsellesi. Suolijärven luontopolku on optimaalinen koirille myös. Kesäisin Suolijärvi on hyvin suosittu uintipaikka isolla hiekkarannalla.

Onko paikka sinulle tuttu?

Otathan muutkin sometilit haltuun 😉

Instagram: @tiina_vuo

TikTok: @tiinavuo

1

Tällä artikkelilla on 5 kommenttia

 1. Nadine

  Minä olen pyörittänyt ideaa kerätä yhteen paikkaan juuri sellaiset vinkit omien lähialueiden (kotinurkien:)) matkailu- ja patikointimahdollisuuksista. Lähdetkö mukaan?

  1. vuorenpaatiina

   Noh hei!🙂 Miksei??

 2. Anne

  Kaunis maisema!

 3. Jonna

  Olen asunut mikontalossa, ihan suolijärven lähellä enkä tästä ikinä muista kuulleeni! Sinen voisi eksyä joskus muisteluhetkelle vanhoille taloille ja tehdä reissun järven ympäri. =)

Vastaa