Saariselällä osa 3

Tämä vlog jatkaa heinäkuun lomareissuamme. Tässä osassa käymme vierailemassa turistinähtävyyksissä ja uimme Jäämeressä.  Tämä on toiseksi viimeinen osa matkastamme.

Tässä osassa olet mukanamme turistipäivässä, jonka vietimme Rautulammen kierroksen jälkeen. Käymme vierailemassa muutamilla turistinähtävyyksillä ja myös Norjan puolella. Sinne muuten Saariselän korkeudelta pääset jo muutamassa tunnissa. Tutustuthan aiempiin osiin myös: Saariselällä osa 1 ja Saariselällä osa 2. Videon kuvauksesta löydät tarkan listauksen paikoista, jotka näkyvät videolla.

Otathan muut sometilini myös haltuun 😉

Instagram: @tiina_vuo

TikTok: @tiinavuo

0

Tällä artikkelilla on 8 kommenttia

  1. vuorenpaatiina

   Oih, onneksi sinne pääsee suht helposti menemään 😉

 1. Mari

  Kivoja tunnelmia. Itse en ole koskaan Lapissa käynyt, mutta näytti käymisen arvoiselta.

  1. vuorenpaatiina

   Suosittelen lämmöllä 🙂 Itse olen aiemmin käynyt vain talvella. Tämä oli mukavaa vaihtelua.

 2. Anne

  Tosi kiva vlogi 🙂 Upeita maisemia ja kauniita rakennuksia!

  1. vuorenpaatiina

   Kiitos Anne. Mukavaa, kun katsoit!

 3. Veli

  Heh, en nähnyt yhtään ”hyttyshuitomiskohtausta” 🙂 Mikäli itse koostaisin videon Lapin matkastani niin se alkaisi hyttysmyrkyn ruiskuttamisella ja päättyisi kuvaan ihosta miljoonien hyttyspistosten jälkeen. Olen hyttysmagneetti! Se ensimmäinen tai jopa ainoa, joka sanoo ”hei täällähän on hyttysiä”

  1. vuorenpaatiina

   Se on ihan totta. ”Hyttyshuitomiskohtausta” ei ole koska tuolla ei itseasiassa ollut hyttysiä yhtään kiusana 😄 Mikä tuli meillekin isona yllätyksenä, tosin ei haitannut menoa yhtään.

Vastaa