Oman näköinen elämä

Mitä jos pysähtyminen olisikin positiivinen asia? Maailmamme on mullistunut tahtomattamme. Se voi antaa kaikessa kurjuudessaan myös mahdollisuuden meille. Mitä elämä olisi jos et häpeäisi enää? Ajatuksia siitä oman näköisestä elämästä.

Korona pysäytti koko maailman ja nosti meidät varpaillemme. Ilman tätä, olisimmeko pysähtyneet? Pakko on kurjin motivaattori, mutta se toimii. Saimme tahtomattamme mahdollisuuden istua paikallamme ja katsella elämäämme. Tutkia sitä, hengittää ja ratkoa asioitamme kohti huomista.

Yksi suosikki lainauksistani on : ”To live is rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”- Oscar Wilde on tämän sanonut. Se komeilee kirjaintaulussani keittiön pöytätasolla. Sen näen melkeinpä aina keittiöön astuessani. Haluan elää ja jättää jälkeni tänne.

MERKITYKSELLISYYS

Meitä ihmisiä yhdistää väistämätön halu olla merkityksellinen. Haluamme kokea tekevämme elämässämme jotain. Emme halua vain elää arkea, mutta miksi useimmiten teemme juuri niin.

Jos emme koskaan pysähdy, löydämmekö merkityksellisyytemme? Arki rullaa voimakkaana jokaisella ja vauhdin hiljentymistä on turha odottaa. Mitäs nyt, kun vauhti pysähtyi kokonaan?

Uskalsitko hengittää ja ottaa vastaan ajatuksesi? Rohkenitko toteuttamaan jonkin unelman? Otitko rennosti? Elämähän ei aina voi olla sata prosenttisesti sitä mitä itse haluaa, mutta sen keskeiset asiat voivat. Sosiaalisesta mediasta voi löytää tähän sopivaa inspiraatiota.

#SHAMENOMORE

Viime aikoina minua on inspiroinut eniten #shamenomore – ilmiö, joka on tullut vastaan Mari Korpelan Instagramissa. Hän on vastikään aloittanut eräänlaisen positiivisen kehonkuvan kampanjan, jonka keskeisenä tuotteena on vektorikuva paidassa. Kuva on keho. Sinä voit tilata hänen ohjeidensa mukaan paidan omalla kuvalla tai valmiina. Tilaukseen voit päästä mukaan vielä tänään. Käypä täältä tutkimassa lisää.

Pysähtyminen on herättänyt uusia ilmiöitä. Joten miksei tämä toisi sinullekin hyvää aikanaan?

Otathan sometilini haltuun 😉

Instagram: @tiina_vuo

TikTok: @tiinavuo

1

Vastaa