#neuloosi2020

Oletko alkanut vuoden aikana tekemään jotain itsellesi poikkeavaa? Oletko löytänyt uusia juttuja? Bloggaajaan on iskenyt neuloosi. Katso kirjoitus mistä on kyse.

Vuosi 2020 jää elämän kirjaan erilaisena lukuna, kuten meille kaikille. Nytkin tapahtuu paljon kerralla ja sen perässä pysyminen voi olla vaikeaa. Perjantaina löysin itseni kaupassa erikoisesta paikasta, nimittäin lankahyllyn edestä. Instagramissa minulle oli aiemmin tullut vastaan #neuloosi2020, ensisijaisesti Veronica Verhon tilin kautta. Sen kummemmin asiaa tutkimatta, olin saanut päähäni, että mitä jos neuloisin jotain. En siis kauppaan mennessä edes tiennyt minkä kokoiset puikot tulisi olla. Googletin ne paikan päällä nopsaan ja ostin kymppi koon puikot sekä isoa Novitan lankaa, hygge woolia.

Kotona vasta rupesin miettimään, että miten tässä sitten edes neulotaan. Olen varmaan ala-asteella koskenut pakotettuna puikkoihin, enkä ole sen jälkeen antanut edes ajatusta tälle. NovitaTubesta on ilokseni löytyi ihan aloittelijan neulemiskouluvideot ja sitä tutkimalla homma starttasi. Sain ekan piponi valmiiksi lauantaina.

Tätä kirjoittaessa olen tehnyt jo toisen pipon. Erilaisella langalla ja pienemmillä puikoilla. Heh, minä, joka en todellakaan ole mikään käsityötä rakastava. Tuotoksista näkee kyllä, että itse on tehty 😆  Neulominen antoi silti käsille sopivasti tekemistä ja siihen tietyllä tapaa jäi koukkuun, sillä näet sitä tehdessä koko ajan tuotoksesi. Tässä maailmantilanteessa neuloosi (tarkoittaa neulomisen pakkoa lähes tauotta ja kaikkialla) ei välttämättä ole vakavin sairaus, jonka saada. Useampaa varmasti lohduttaa, että saa jotain selkeää aikaiseksi nimenomaan juuri itse, omilla käsillä.

Ootko sä löytänyt tämän vuoden aikana itsesi uusien juttujen parasta? Mitä ne ovat olleet?

Otathan muutkin sometilit haltuun 😉

Instagram: @tiina_vuo

TikTok: @tiinavuo

1

Vastaa