Mistä löydät teletapit?

Talvilomaviikon toinen retkeilykohde Pirkanmaan lomailijoille on … kohde, josta teletapit saattaisivat jopa löytyä. Ajomatkaa Tampereelta alueelle on puolisen tuntia ja sieltä löytyy näköala laavu.

Teletapit olivat 90-luvun puolivälin lastenohjelma. Teletappien maa koostuu aurinkoisista vihreistä kukkuloista. Teletapit asuivat myös hyvin futuristisen näköisessä talossa. Maataideteos Yltä ja alta on kuin itse ohjelmasta. Taideteos sijaitsee Pinsiön kylässä. Se jatkaakin jo aiemmin blogilla esillä olevaa ITE-retkeilyn henkeä. Käy katsomassa täältä mistä puhutaan.

YLTÄ JA ALTA

Teos valmistui vuonna 1998. Se on yhdysvaltalaisen taitelijan Nancy Holtin suunnittelema. Yltä ja alta sijaitsee Pinsiön kylässä Nokian kaupungin omistamalla maa-alueella. Yltä ja alta on samaan aikaan korkeatasoinen taideteos, ulkoilu- ja retkeilyalue sekä ilmeisesti sopisi tapahtuma-alueeksi. Teokset näet parhaiten alueella rakennetulta laavulta. (visitnokia.fi)

Valitettavasti laavulla tapahtuneiden säännöllisten ilkivallan vuoksi Pinsiö-Seura ei ole jatkanut laavun ylläpitoa. Joten jos haluat laavulla nauttia makkarat vierailusi aikana, ota mukaan itsellesi polttopuut.

Otathan muutkin sometilit haltuun 😉

Instagram: @tiina_vuo

TikTok: @tiinavuo

0

Vastaa