Lahjaksi kaunis lyhty

Joulu lähestyy, iik… Siihen on enää kuusi päivää. Oletko silti lahjaa vaille? Tässä kirjoituksessa on yksi vinkki, joka sinullekin vielä onnistuisi.

MISTÄ IDEA 

Lahja vinkkini tällä erää on itsetehty, muttei omani. Nämä kirjoituksessa esillä olevat kauniit lyhdyt on tehty Terhi. Terhin kanssa olemme tutustuneet vuosia sitten työhön liittyvällä kurssilla. Aikaa on kulunut, mutta pysyimme Facebook ystävinä. Tuskailin varhain eräiden lähipiirissä olevien lahjoja. Terhin julkaisu tekemistään lyhdyistä antoi vastauksen.  Lyhdyt ilahduttivat jo kuvissa ja vielä enemmän livenä!

EKOLOGINEN LAHJA

Lyhdyt Terhi tekee kierrättäen. Useampi lyhty on uudelleen hiottu ja maalattu. Koristelu tulee lyhdyn muodon ja tyylin mukaan. Koristelussa on käytetty myös uudelleen materioita ja jopa huovutettu. Tämä lahja on pitkäkestoinen ja samalla hyvin ekologinen. Lyhtyihin on lisätty pienet valot, joten näistä joulutunnelma on taattu!

Terhi tekee jokaisen lyhdyn yksilöitynä ja samanlaista ei ole. Terhiltä löytyy näitä vielä muutama ilman uutta kotia. Laita minulle viestiä tähän blogiin tai instagramiin directin kautta, niin mielelläni annan lisätietoa!

Otathan muutkin sometilit haltuun 😉

Instagram: @tiina_vuo

TikTok: @tiinavuo

 

0

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

  1. Nadine

    Itsetehty lahja on antajan näköinen ja aina voittaa kaupasta hankittu tusinatavaran. Kiitos lahjavinkistä!

  2. Jonna

    Oikein söpö ja kaunis idea! =) Sopii varmasti monenlaiseen kotiin.

Vastaa