Kuka on Tiina?

Hei!

Terveisiä Tampereen Kalliosta, Hervannasta. Olen muuttanut tänne vastikään, viimevuoden marraskuussa. Joku kun olisi vuosi sitten kertonut minun asuvan täällä juuri nyt, olisin nauranut. Tosiaan on uskomatonta, että yli kymmenen vuoden jälkeen pääkaupunkiseudulla oikeasti kasasin kamani, otin koiran kainaloon ja muutin kaupunkiin, joka oli minulle tuntematon. Näin se elämä vie ja täällä ollaan.

Näin 30-vuoden mittarin ylittäneenä jo kohta kolmella vuodella, voin todeta ammatillisesti olevani pitkänlinjan toimistolainen. Paperinpyörittäjä, hallinnon juhta. Olen vuonna 2011 valmistunut Laurea-ammattikorkeakoulusta palvelujen tuottamisen ja johtamisen restonomiksi. En tosin ole koskaan työskennellyt hotellissa tai ravintolassa. Tällä hetkellä tällä vitkuttajalla (kröhöm) on opinto-oikeus vetelemässä viimeisiään ylemmässä ammattikorkeakoulussa ja ehdoton viimeinen deadline on saavutettu, valmistuttava olisi palveluliiketoiminnan johtamisen koulutuslinjalta. Tämän hetken maailmantilanteen johdosta uskoisin minulla olevan aikaa eri lailla tämän saavutuksen toteuttamiseen. Urapolkuni ei ole perinteinen, joten sitä tulen varmasti täällä käsittelemään tarkemmin.

Otetaan teidät vastaan

Arjessani on mukana pian 2- vuotias pitkäkarvainen collie -neiti, Lara. Kotini jaan poikaystäväni kanssa. Urheilu on lähellä sydäntä ja viimevuoden puolella vaihdoin salijumppailun CrossFitiin. Olen toiminut myös ryhmäliikunnanohjaajana lapsille ja aikuisille. Matkaani sävyttää myös pitkäaikaissairauteni, astma.

Olen pirteä, sisukas ja kaukana joukon hiljaisemmasta. Moni on sanonut rohkeaksi, jolla ei tunnu olevan rajoja tai että sinussa on energiaa yhtä paljon kuin kolmessa kylässä. Olen oppinut pitämään sitä isossa arvossa, vaikka aiemmin tuota ihmettelin. Olenkin valmis haastamaan itseäni aina ja tämä blogi on syntynyt samasta kipinästä. Mielestäni on aika päästää luova puoleni talviunilta ja jakaa ajatukseni juuri teille.

Thats_me

Isäni on saanut minut vuosien työllä uskomaan elämän olevan matka, joka kannattaa käydä rauhassa. Se ei ole sprintti, eikä sen kuulu olla koska et silloin huomaa ympäristöäsi. Tästä ajatuksesta blogi on nimetty Vuorenpään matkassa. Toivottavasti viihdytte mukana!

 

Instagram: @tiina_vuo

TikTok: @tiinavuo

1

Vastaa