Koukussa uniikkiin

Onko lähipiiriisi pian tulossa perheenlisäystä? Tai muuten etsisit hyvää lelujen tekijää? Tässä kirjoituksessa on esittelyssä turkulainen yrittäjä, joka toteuttaa vaikka mitä vain virkkuukoukulla.

Jos olet seurannut edes hetken blogiani ja sosiaalisen median tilejäni, tiedät että rakastan nostaa aika-ajoin yrittäjiä ylös. Onko lähipiirissäsi joku, joka saa jälkikasvua tai vain haluaisit toteuttaa uniikkia itsellesi pehmoisessa muodossa? Nyt kannattaa olla kuulolla, sillä esittelyyn pääsee KoukussaDesign!

KOUKUSSADESIGN 

Kyseessä on turkulainen käsityöyritys. Yhden naisen yritys, jolle virkkaus on lähellä sydäntä. Hänellä on kotona neljä eri ikäistä lasta ja hän toteuttaa sinun toiveiden mukaisia leluja. Hänen yhtiönsä tärkein missio on toteuttaa yksilöllisiä, turvallisia ja pitkäikäisiä tuotteita laadusta tinkimättä. Tutustu lisää tästä.

UNIIKKIA JA PITKÄAIKAISTA

Minulle tuli vastaan äskettäin tilanne, että olisi aika toteuttaa jotain pitkäaikaista ja ihanan yksilöllistä lelua. Olin aina miettinyt, että näin haluan toimia, jos tilanne tulee vastaan. Perinteiseen tapaan olin asiassa hyvin jäljessä ja päätin tukeutua Facebook-ryhmään: Naisyrittäjät. Marika vastasi huuteluun ja aloitimme sähköpostikeskustelun tuotteista.

Marikan vastaessa kyselyyni, muistin jonkin ajan jälkeen, että olen ollut henkilökohtaisesti hänen asiakkaansa aikanaan. Autossani nimittäin on yksi hänen tekemistään leluistaan. Ihan minulle itselleni. Tekijänoikeusasioiden vuoksi se ei ole tässä postauksessa. Uskokaa tai älkää, niin Marikan tuotteet sopivat aikuisellekin! Jos haluat jonkinlaisen oman maskotin, niin viestiä vain hänelle 😉

Marikan virkkuukoukuista syntyi meidän tilauksesta uniikki yksisarvinen ja ananas. Ne olivat niin ihanat! Hän kerkesi nämä toteuttaa ajallaan täysin. Näistä laadukkaista leluista tulee varmasti itse sankarille parhaimmat ❤️

Jos tosiaan sinä olet vastaavien tarpeiden edessä, niin suosittelen Marikaa lämmöllä. Hänellä on myös joitain ohjeita verkkokaupassaan sekä valmiita tuoteideoita. Pakko vielä lopuksi sanoa, että minusta on ihanaa, että käsillä taitajat jakavat taitoaan näin muillekin. Itsellä pysyy nykyisin jotenkuten sukkapuikot käsissä, muttei omat taidot riitä mihinkään tällaiseen.

Marikan löydät:

Instagram:@koukussadesign

Verkkokauppa

 

XOXOXO, Tiina

0

Vastaa