Ystäväkirja-blogihaaste

Bloggaajakollega Elsa haastoi meidät muut blogihaasteeseen, jossa täytetään ystäväkirjaa. Elsan alkuperäiseen postaukseen pääset tästä.

Muistan minäkin kuinka ala-asteella ystäväkirjat (ja tarravihkot!) oli hitti ja niitä täytettiin toistemme kesken tiuhaan tahtiin. Me taidettiin silloin tehdä niin, että jokaiselle vuodelle oli aina yksi ystäväkirja. Muistan vieläkin omani, mulla oli niitä koira – ja hevosteemalla ainakin neljä! Taisin olla jopa niin nolo, että täytin sinne meidän koiratkin viimeisille sivuille ja varmaan johonkin niistä oman itseni. Luulen, että ne kaikki kirjat on edelleen mun äidillä tallessa jossakin, pitäis käydä tutkimassa. Myöhemmin me taidettiin keksiä sellainen yhteinen päiväkirja, jota vaihdettiin sitten aina joka koulupäivä. Tuoko ystäväkirjat tai muut vastaavat sulle muistoja mieleen?

Mulla olisi muistoja vaikka miten paljon, tämä someversio on kyllä ihan hauska idea!

YSTÄVÄKIRJA -BLOGIHAASTE

Nimi: Viia

Lempiväri: Musta, musta sopii kaikkeen.

Lempikukkani: En oo mikään hirveän hyvä tunnistamaan kukkia tai muitakaan kasveja, mutta sanotaan nyt vaikka että tulppaanit on kevään piristys. Ostan aina kukat vähän teeman mukaan.

Lempiruoka: kana ja riisi monessa eri muodossa!

Ikävin kouluaine: Oli matikka, liikunta, ruotsi, fysiikka ja kemia. En ollut mikään koulunkäynnin fani muutenkaan lapsena.

Minusta tulee isona, toiveammattini: Eläintenhoitaja, ei siitä vaan pääse yli eikä ympäri. Tää on vaan mun ala ja se mitä haluan tehdä myös ammatikseni, ehkä tarkemmin klinikkaeläinhoitaja tai musti&mirrin myyjä. Pienenä mun toiveammatti oli eläinlääkäri, mutta niin viisas musta ei koskaan tullut.

Eläin, josta pidän: Todella monta, mutta kärjessä ylitse muiden koira ja hevonen.

Harrastukseni: Some, koirien kanssa lenkkeily, koirien pk-lajit, hevoset ja neulominen. Joskus olin vielä salipirkko, sillontällöin treenailen vielä lihaskuntoakin motivaation mukaan.

Ihailemani henkilö: Kaikki positiivisesti itsevarmat ihmiset!

Harras toiveeni: Selvitä koulu kunnolla loppuun ja saada sellainen työ, jota todella tykkään tehdä! Hääthän ne aina on mielessä. Tää on kyllä vaikea kysymys!

Nukutko sukat jalassa? En!

Oletko koskaan hyppinyt 3 metrin trampoliinilla? Olen. Mun mies tais ostaa sellasen syksyllä meille kotiinkin..

Oletko joskus heitellyt popcornia elokuvateatterissa? En, ei ole koskaan tullut kyllä edes mieleenkään. Oon kyllä niin herkuille perso, että ei niistä paljon heiteltävää jäisikään.

Muumi-suosikkini: Pikku Myy tai Tiuhti & Viuhti. Myyllä on kyllä asenne kohdallaan.

Pystytkö koskettamaan nenää kielelläsi? En, oon yrittänyt joka vuosi.

Tanssitko koskaan yksin huoneessasi? En jos ei lasketa sitä kun yritän opetella jotain tyhmää tanssia minkä näin videolla. Sitä ei kyllä ainakaan tunnista tanssiksi.

Laulatko mukana kovaan ääneen kuunnellessasi musiikkia? Yksin ajaessa autoa joka kerta! Risteyksissä on pakko olla väkisin hiljaa jos joku katsoo.

Terveiseni tämän tekstin lukijalle: Mua hämmästyttää jos oikeasti luit tämän, mutta kiitän. Te lukijat ootte kaikki tärkeitä!

Siinä oli mun versio, nyt heitän pallon jollekkin muulle. 🖤

– Viia
 instagram  @viiaw

2

Tällä artikkelilla on 3 kommenttia

  1. Elsa

    Hei ihanaa, et teit tän! ❣️ Ja siis tarravihkot!!!! Olin jo ihan unohtanut, ne oli kans niin hitti! 👌🏻

  2. sonjaidailona

    Ehkä mun pitää ottaa tästä haasteesta kans koppia! 🙂

Vastaa