Smileo kokemuksia: toimiiko hammasvalkaisu kotona?

*kaupallinen yhteistyö, tuotteet saatu Smileo

Noniin, taas se mainostaa jotain vaan ilmaisen roinan perässä ja hehkuttaa tuotteita, joilla ei oikeesti tee mitään. Mölypuheet seis, antakaa avaan teille asiaa.

Smileo on mun ensimmäinen yhteistyö, minkä olen blogilleni alunperin ottanut. En tahdo ärsyttää ketään tahallaan. Mulle on tärkeää, että yhteistöitä solmiessani olen aidosti ja oikeasti kiinnostunut ostamaan tuotteen, eikä vain yhteistyön takia. Ja tässä on juurikin niin, että olin miettinyt hampaiden valkaisua kotona jo pidemmän aikaa. Usein yhteistyöpostaukset painetaan suoraan pois, eikä niitä edes kiinnosta lukea. Lukemalla kumminkin myös näitä yhteistyöpostauksia, voitte oikeasti löytää kiinnostavia ja hyödyllisiä tuotteita, mulla on esimerkiksi näille todellakin tarvetta. Häpeäkseni täytyy todeta, että mulla on suht keltaiset hampaat ja päivittäisiä paheitani ovat tupakka, tee ja kahvi jotka eivät ole hyväksi, saatika sitten joskus nautittu viini. Toimisiko se?

Sain testattavakseni kolme erilaista hampaidenvalkaisutuotetta ja annoin itselleni aikaa kokeilla niitä rauhassa, osatakseni sanoa millaisia tuloksia niillä saa. Pakettiin kuului:

Käyttökokemus

Kokeilin näitä kaikkia kolmea tuotetta tosiaan pidemmän aikaa, jotta kerkeisin käyttää niitä kaikkia useamman kerran ja voidakseni todeta rehellisesti toimiiko ne. Ihan sama vaikka tuotteet olisivatkin olleet täyttä paskaa, olisin kirjoittanut rehellisesti senkin.

Plussaa löysin näistä asioista

+ tuotteet eivät vihlo hampaita yhtään
+ tuotteet eivät maistu pahalle
+ tuotteita on helppo ja nopea käyttää

Valkaisuliuskat valikoitui mun lemppariksi niiden helppokäyttöisyyden takia. Suuhun laitetaan kerralla kaksi liuskaa, toinen ylähampaisiin ja toinen alahampaisiin. Näiden vaikutusaika on pitkä verrattuna muihin (20-30min), mutta liuskojen kanssa voi puhua ja liikuttaa suuta normaalisti. Ainoan miinuksen annan tahmaisesta geelistä, joka jää hampaisiin kun liuskat poistetaan. Ne on huuhdottava hampaista pois, itse käytin hammasharjaa tähän apuna koska geeli ei lähde oikeastaan purskuttelemalla mihinkään.

Valkaisusetti on omasta mielestäni taas tehokkain näistä kaikista. Koska en ole hyvä näpräämään osia toisiinsa kiinni, ledivalon asennus muottiin aiheutti usein muutaman kirosanan. Muottiin asetetaan tämän jälkeen kummallekkin puolelle valkaisugeeliä ja setti on valmis käytettäväksi. Suuhun ja valo päälle, vaikutusaika on 10-30min oman mielen mukaan eli nopea käyttää. Pelkäsin kuolaavani tämä suussa herkästi, mutta niin ei tapahtunut kuin kerran. Mulla on varmaan vähän pieni suu siihen muottiin, koska mulla puutuu ylähampaiden takaa ikenet joka kerta käytön ajaksi. Käytön jälkeen tästä ei jää hampaisiin geeliä niinkuin liuskoista, mutta suu on silti huuhdeltava niinkuin myös muottikin. Tää olis muuten mun suosikki tehokkuutensa puolesta, mutta olen laiska valmistelemaan laitetta ennen käyttöä.

Aktiivihiilijauhe taas on noh… mustaa jauhetta joka on tehty kookoksesta ja sitä harjataan hampaisiin niinkuin hammastahnaakin. Tää on tavallaan nopea käyttää hampaiden harjauksen jälkeen, mutta tätä pitää vähän opetella käyttämään oikein. Koska jauhe on mustaa, on aika selvää että se sotkee helposti ja sitä saa harjata hampaiden välistä huolellisesti irti (mun tapauksessa myös lavuaari on musta..). Tykkään silti ihan sikana!

Tuloksia?

Myönnän olleeni skeptinen ja myönnän, että kyllä näillä saa valkoisemmat hampaat. Ihmeitä en lähtenyt odottamaan, eikä ihmeitä kyllä tapahtunutkaan. Näillä kaikilla kolmella tuotteella hampaani vaalenivat 5-6 astetta. Oli vaikea lähteä odottamaan mitään täydellisen valkoista pepsodent-hymyä, koska mun hampailla sellaista ei voinut saavuttaakkaan ja en pitänyt tuotteita maksimiminuutteja suussani. Olen silti tyytyväinen tulokseen, koska eroa on todellakin paljon. Säännöllisessä käytössä saan hampaista varmasti vielä valkoisemmat ja kotivalkaisu on todellakin kannattava vaihtoehto! Tykkään myös siitä, että nämä tuotteet ovat edullisia siihen nähden, että ne oikeasti toimivat.

Tässä alla vielä havainnollistava kuva. Koska valotus voi hämätä paljonkin, käytin tätä samaa asteikkoa todistamaan. Tossa valotuksella mun hampaat näyttää ihan hirveen keltaisilta, apua!

Kaikki Smileon tuotteet ovat vegaanisia, eläimillä testaamattomia ja ne on tehty mahdollisimman luonnollisista aineosista. Smileon tuotteet eivät myöskään sisällä peroksideja, niinkuin useimmissa valkaisumenetelmissä (siksi ne eivät siis vihlo). Smileolla on myös tyytyväisyystakuu!

Olethan myös tarkkana käyttäessäsi näitä tuotteita, koska vaikka ne ovat luonnollisia ja turvallisia niin näitäkään en lähtisi käyttämään ihan miten sattuu.

 • vaikuttavia aineita ei saa niellä
 • tuotteita ei tule käyttää pitkä-aikaisesti
 • ethän käytä tuotteita jos hampaasi eivät ole terveet
 • noudata tuotteiden ohjeita

Loppuun mulla on teille myös alekoodi Smileon verkkokauppaan! Koodilla viia10 saat -10% alennuksen tuotteista!

Multa saa myös kysyä tuotteista ja kokemuksista lisää, sekä jos ystävistäni/tuttavistani joku on kiinnostunut tilaamaan tuotteita niin tilataan ihmeessä yhdessä! Mulla ainakin lähtee lisää tuotteita tilaukseen kun olen nämä ensimmäiset käyttänyt loppuun.

– Viia

viiaw
Viiaw

0

Tällä artikkelilla on 3 kommenttia

 1. Tanja R

  Pitääkö tätä ennen käydä suuhygienistillä hammaskiven poistossa?

  1. viiavilhelmsson

   Hammaskivi tulee poistattaa ennen hampaiden valkaisua hammaslääkärissä, joten varmasti aiheellista myös kotivalkaisussa. Hammaskivi vaikuttaa myös valkaisun tulokseen, koska on niinsanotusti edessä. 😊

 2. Nonna/Käsikirja Minusta Sinulle

  Pitää pistää korvan taakse kun raskaana en uskalla käyttää 😊

Vastaa