Kirjat puhelimessa ovat nykypäivän juttu

Ennen luettiin kirjoja ihan kirjoina ja puhetta kuunneltiin vaan radiosta, nykyisin on mahdollisuus kuunnella kirja vaikka lenkillä tai lukea kirja sovelluksesta!

*kaupallisessa yhteistyössä Nextoryn kanssa

On ihan outoa (mutta kätevää!), miten nykyisin kaikki voi tehdä puhelimella. Sinänsä voisi sanoa, että laiskan touhua saada viihde suoraan puhelimeen, mutta olen itse löytänyt tästä innostuttuani paljon hyötyä. Ihmiset kuuntelee nykypäivänä paljon erilaista sisältöä podcasteista e-kirjoihin. Jos muutama vuosi sitten olisi väitetty, että puheen kuuntelusta tulee hitti niin kukaan ei olisi uskonut.

En lue ahkerasti kirjoja, mutta hyvän kirjan hyvään hintaan löydettyäni semmoisen luen. Ongelma on lähinnä ollut siis aina siinä, että mietin olisiko kirja tilaamisen arvoinen. Nyt siihenkin löysin ratkaisun ladattuani puhelimeen Nextoryn jossa voi sekä kuunnella kirjoja, että lukea niitä puhelimella ihan tekstinä. Mulla on siis mahdollisuus kuunnella kirjaa vaikkapa lenkillä tai lukea useita kirjoja suoraan kotisohvalta tai sängyssä ilman yövaloa! Tästä on ollut hyötyä myös saada ostopäätös sille kirjalle, kun olen päässyt kurkistamaan siihen jo puhelimella etukäteen. Katsotaanhan me sarjojakin suoratoistopalveluista, joten on ihan luonnollistakin että myös kirjat ovat luettavissa tai kuunneltavissa mobiilisti.

Mulla ainakin lähti lukulistalle heti Idiootit ympärilläni & Hullu kuin äidiksi tullut, mitkä ois sun listalla?

Miksi sitten kannattaisi valita Nextory?

Pääset nauttimaan kymmenistä tuhansista eri ääni- ja e-kirjoista suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi ladattuasi itsellesi Nextoryn (myös puhelinsovelluksena!).

Oletko jo kokeillut rentouttavaa kirjalenkkiä? Monet ovat saaneet apua myös nukahtamiseen äänikirjojen avulla. Nään tässä hyvän mahdollisuuden kirjallisuuden parissa myös pienten lasten äideille, joiden on vaikea saada sitä omaa aikaa ja arki on hektistä. Kirjat kulkevat kokoajan puhelimessa mukanasi, olit sitten missä tahansa. Tää on niin kätevää!

Mulla on myös tarjota Nextory ilmaiseksi uusille käyttäjille 30 päivän ajan. 🖤 Koodilla ”VIIA” pääset lataamaan edun tästä linkistä!

– Viia

instagram viiaw

1

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

  1. Elsa

    Äänikirjat on niin käteviä! 😊👌🏻

  2. Karoliina

    Mä en oo vielä kuunnellut äänikirjoja, kun lenkeillä tulee kuunneltua ennemmin musiikkia. Mut kirja vois olla hyvä pitkillä kävelylenkeillä. Ennen lapsia ehdin lukea, mutta en enää. Ehkä sitten joskus taas… 😄

Vastaa