EANA + 5 vinkkiä juoda enemmän vettä

Kun sulla on oikeanlainen pullo ja hyvät vinkit muistaa vedenjuonti, onnistut taatusti! Onko sullekkin tuttua, että se vähän jää eikä aina muista? 

*kaupallinen yhteistyö, tuote saatu EANA Bottles

ocean bottle

 

Vuosia sitten opettelin juomaan vettä kunnolla niin hyvin, että siitä muodostui jo pinttynyt tapa. Mulla kulkee vesipullo jatkuvasti mukana enkä edes nuku ilman sitä, hassua ajatella miten siinä on niin kiinni. Ihan kuin älypuhelimessa.

Tosi usein multa kysytään, että miten olen saanut tästä tavan itselleni ja kerrotaan, että on todella vaikea muistaa juoda sitä vettä. Vastaan tosi usein näihin jotain ympäripyöreää, koska en osaa kertoa suorilta vastausta tai uskon, että ketään ei  oikeasti kiinnosta kuunnella useampaa minuuttia jaarittelua vedenjuonnista. Oikeasti, oon ajatellut ettei ketään kiinnosta vaikka tää aihe pomppaa eteen ihan kokoajan. Ihan kokoajan ja tästä on jopa toivottu vinkkipostausta!

Tosi pitkään mulla oli käytössä muovisia vesipulloja ja shakereita, ne oli halpoja. Ja niinpä niin, koska ne oli halpoja niin niitä sai ostaa kokoajan uusia. Muoviset vesipullot rupesi vuotamaan ohi, keräämään mustaa pinttynyttä likaa saumoihin ja usein niitä ei uskalla pestä astianpesukoneessakaan. Mua naurattaa yhä yksi postaus facebook-ryhmässä, jossa joku nainen oli kutistanut vesipullonsa astianpesukoneessa nakin näköiseksi.

Pitkään mulla oli ollut ajatus lasisesta tai metallisesta pullosta, koska ne on kauniimpia ja ne kestää käyttöä pitkään. Alkuvinkkinä siis, älkää valitko muovisia pulloja. En kerennyt vielä selata paljoa netin valikoimaa läpi monesta mieluisasta valmistajasta, ennenkuin mulle sattui eteen EANA Bottles, joka on aivan mainio niin vesipulloksi kuin esimerkiksi kahvitermariksi.

EANA Bottles on täysin suomalainen opiskelijoiden perustama yritys, joka valmistaa termospulloja ruostumattomasta teräksestä. Jokaisella myydyllä pullolla on tärkeä merkitys.

EANAn pullot..

✔️ ovat BPA-vapaita

✔️ eivät vuoda

✔️ ovat kierrätettyä ruostamatonta terästä

✔️ ovat 500ml termospulloja

✔️pitävät 24h kylmää sisällään, sekä 12h kuumaa sisällään

Yritys myy kolmea erilaista pulloa, joilla on kaikilla oma merkitys tehdä hyvää.

Jokainen myyty sininen Ocean pullo kerää 1kg muovia merestä. Mulla on juuri tämä!

Jokainen myyty pinkki Girl pullo mahdollistaa yhden nuoren tytön koulutuksen viikoksi.

Jokainen myyty vihreä Tree pullo istuttaa 10 puuta Madagascarille.

Vaikka hinta on pullolle 30 euroa, se ei ole laadukkaasta pullosta paljon ja ajatus näiden termospullojen takana on erittäin hyvä. Kannustan jokaista pulloa ostavaa lähtemään tähän mukaan, mulla ainakin kulkee kahvitkin autossa mukana ja tää on ihan huippuvalinta pitää se kahvi lämpimänä sekä vesi kylmänä. Tykkään tosi paljon tälläisestä vaihtoehdosta, jolla on enemmänkin käyttötarkoituksia kun vain se yksi. Mitä hittoa sitä tekee monella kun yksikin käy monelle juomalle? Myös mun mies iski silmänsä tähän pulloon, joten mun täytyy varmaan tilata itselle se pinkki ja luovuttaa tämä sitten hänen käyttöön, haha.

Entäs ne vinkit sitten, jotta niille pulloille saataisiin käyttöä? Tässä mun viisi lempparia, joista toivon olevan jollekkin apua muistaa veden juonti!

1. Vesiteet
Tää on varmaan suhteellisen uusi keksintö, koska en ole törmännyt näihin ennen tätä vuotta. Olen itse hurahtanut ihan täysin näihin! On siis olemassa teepusseja, jotka laitetaan lillumaan vesipulloon ja ne tuo makua. Tykkään itse tosi paljon twinningsin makuvalikoimasta, ihan parhaita! Ja mikä parasta, sokeritonta. Näillä uppoaa vettä kyllä tosi nopeesti.

2. Kanna vettä mukana kokoajan
Jo aiemmin toteamani vinkki, kuljeta sitä vesipulloa mukana ihan kokoajan. Mulla kulkee vesipullo autossa ja yöt yöpöydälläkin vaikka siitä ei välttämättä joisikaan mitään.

3. Makuvesi kannuun
Moni tekee kannuun jääkaappiin vettä, jossa kelluu sitten mukana makua tuomassa vaikkapa sitruunaa tai kurkkua. Kannu päivän aikana sitten tyhjäksi. Tää toimii sellasilla jääkaappiin kurkistelijoilla varmaan hyvin!

4. Kun syöt ja juot, juo
Olit sitten ravintolassa tai kotona, aina kun otat ruokaa tai juomaa niin ota yksi vesilasillinen per ateria. Samoin lääkkeiden kanssa, juo koko lasi. Tästä on todella myös hyötyä baari-iltana heh.

5. Puhelin
Jos muisti on oikeasti huono, käytä puhelinmuistutuksia. Myös vesitrackereita on saatavilla sovelluksena puhelimeen!

– Viia

instagram viiaw

5

Tällä artikkelilla on 4 kommenttia

 1. Elsa

  Hyviä vinkkejä! 🙂 Ja toi pullo on kyllä niin nätti 😍

 2. Tiina

  Pullo on tosi nätti 😍 Hyviä ajatuksia tekstissä.

 3. Mira

  Hyviä vinkkejä! Tota teetä täytyykin testaa!

 4. Eira

  Aiva mahtavia vinkkejä! Oma vinkki on että nesteyttää aamusta reilusti kehoa niin keho palautuu yön kuivumiselta. 😊

Vastaa