30 kysymystä

Roosa haastoi meidät muutkin bloggaajat tekemään 30 kysymyksen haasteen ja minä vastasin! Roosan kirjoituksen vastauksineen voit lukea tästä.

1. Koko nimesi ja mistä se tulee?
– Viia Katariina Hannele. Äiti halusi mulle kolme etunimeä ja olisi halunnut ensimmäiseksi Even, mutta isä ei sitä kelpuuttanut. Siihen aikaan oli joku nimivihko, mistä äiti oli sitten bongannut mun etunimen loppujenlopuksi. Toisen nimen sai tasapuolisuuden nimissä valita  isä ja kolmas on mun äitin toinen nimi, jonka hän halusi myös mulle. Pakko myöntää, että kysyin tätä nimen alkuperää äitiltä whatsapissa koska en muistanut.

2. Pituus?
– Eritoten mun miehen mielestä tosi lyhyt, omasta mielestä just sopiva. Mitattuna kumminkin tasan 160cm.

3. Mitä katson tv:stä juuri nyt?
– En varmaan telkkarista oikein mitään, koska käytän paljon suoratoistopalveluita. Tv ohjelmista katson netistä mm. Salatut elämät, Criminal Minds, Täydelliset naiset ja Temptation Island Suomi. Joskus Supernannya tai uus ihan hauska sarja on Rikkaat & Rahattomat! Tosi laidasta laitaan siis!

4. Mikä ihmetyttää tällä hetkellä?
– Oikeestaan ihmettelen aina ihan kaikkea. Muhun sopis se meemi ”kun frendis kertoo sulle saman asian kolme kertaa etkä vittu vieläkään ymmärrä sitä” ja siinä on se merileijona (vai mursu??) 😂 Suurin ihmetys joka toistuu ihan kokoajan, on varmaan ihmisten itsekkyys ja tapa toimia oma napa edellä.

5. Suurin haaveesi?
– Oon todella huono vastaamaan tälläsiin! Mulle pitäis aina tarkentaa aihealue. Varmaan oma ihana talo maalta, onnellinen parisuhde lapsineen ja oma eläinalan yritys siihen kylkeen. Sellanen elämä, ettei tarviis stressata mistään.

6. Tämän vuoden suunnitelmat?
– Pakko myöntää, että en ole kyllä suunnitellut niin sitten yhtään mitään. Kesällä ainakin on mun ystävän häät ja mm. miehen ja lapsen synttärit, siinä sivussa meidänkin vuosipäivä. Eli ilmeisesti kesä juhlien ja syksyllä olis haaveena saada jostain työpaikka mikäli uskallan vielä tota pientä hoitoon laittaa.

7. Lempiruoka?
– Varmaan kaikki, haha. Ylitse kaikkien muiden kyllä menee yksi. Joensuussa on sellainen kiinalainen ravintola kun Deli China ja niiden hapanimeläkana on niiiiin hyvää!

8. Mitä harrastat?
– Tällähetkellä ratsastusta, lenkkeilyä ja tän blogin kirjoittamista. Koirien kanssa harrastetaan pk-lajeja ja kaikkea mahdollista aina silloin kun mulla sattuu olemaan motivaatiota ja salikortinkin kävin uusimassa jo Maaliskuun alussa, mutta en ole sitä kerennyt uusiksi aloittaa vielä tämän koronatilanteen ja omien sairastelujen vuoksi. Kyllä hirveästi ois hinku jo treenaamaan kunnolla!

9. Paras vuodenaika?
– Kesä ehdottomasti!

10. Lempielokuvasi?
– Tää ja musiikki on kans sellasia, joihin en oikeen osaa vastata kunnolla kun ne pitäisi pilkkoa kategorioihin. Tykkään hirveesti erilaisista leffoista, esim. Fast&Furiousit kaikki, Green Mile, A dog’s Way home/Purpose, moni toimintakomedia joiden nimeäkään en edes muista (mulla oli yks ihan huippu mielessä, arggh!)

11. Kahvi vai tee?
– Tykkään kummastakin, mutta kyllä mä kahvin valitsen! Hyvänä kakkosena tulee vihreä tee, joista on hyviä makuja paljon. Sitruuna on yks ehdoton lempparimaku.

12. Mikä on parasta elämässä juuri nyt?
– Kaikki on aika zen. Ei oo mitään erityisen huippukivaa hyvää, ei oo kiire eikä mikään huonosti. Tää seesteinen arki ku voi vaan olla.

13.Mihin kaupunkiin haluaisit matkustaa seuraavaksi?
– Oon käynyt Ranskassa Pariisissa, sekä Cannesissa ja haluaisin kyllä ehdottomasti myös uudelleen. Toinen ois joku Espanjan kaupungeista tai Rooma!

14. Horoskooppimerkkisi? Uskotko horoskoopperihin?
-Kauris. Itseasiassa en usko, vaikka kaikkeen henkihömppään uskonkin. Minusta ne horoskoopit vaan on aina kirjoitettu niin, että ne vois sopia vähänniinkuin jokaisen elämään ja sit kun tapahtuu jotain sinnepäin niin ihmiset uskoo että näin ennustettiin siinä horoskoopissa tapahtuvaksi. Ja tuntuu, että on helppo myöntyä niihin luonteenkuvauksiinkin. En ole kummemmin perehtynyt näihin sitten ylä-asteen jälkeen.

15.  Esikuvasi?
– Ei mulla oikeastaan ole esikuvaa ollenkaan. Ihailen kaikkia vahvoja ihmisiä, jotka uskaltavat olla rohkeasti oma itsensä ja tuoda itsensä esiin just niinkuin he haluavat, olematta kumminkaan ilkeä tai itsekäs. Sellaisia ihmisiä, joiden kanssa mulla on samanlaiset elämän arvot.

16. Mitä haluaisit oppia vuonna 2020?
– Ainakin olemaan rennompi sosiaalisissa tilanteissa, varsinkin niissä missä mun täytyy kohdata paljon uusia ihmisiä. Varmaan myös päästä irti tästä somekoukusta ja oppia käyttämään se aika oikeasti tärkeisiin asioihin. Tässä äitiydessä on kyllä myös ihan tarpeeksi opeteltavaa! 😁

17. Kuinka monta lasta haluaisit?
– Varmaan kaksi olisi aika sopiva. Ois ihana saada vielä tyttö, niin sit ois kummatkin. Toisaalta, olen ajatellut että jos esikoinen jäisi ainoaksi lapseksi niin sekään ei ois mikään huono juttu. Siinä ehkä viehättää se helppous ja kun itsellä ei ole sisaruksia, niin tietää että ei se ole niin kauheaa olla ainoa lapsi. Aika näyttää mitä tuleman pitää.

18. Mitä piirrettä inhoat ihmisissä?
– ITSEKKYYS !!! Voiko tätä vielä korostaa enempää? Toinen varmaan sellainen, että ei osaa ottaa vastuuta mistään ja uusavuttomuus on myös usein aika raskasta. Inhoan sellaisia ihmisiä, joiden täytyy pönkittää omaa egoaan olemalla ilkeä ja arvosteleva muita kohtaan.

19. Kallein ostoksesi?
– Inna eli neiti rottweiler maksoi enemmän kun edes mun auto.

20.  Epäsuosittu mielipiteesi?
– Suurinosa instagramin äiti-ihmisten feedeistä on TYLSIÄ. Niissä kaikissa on joka päivä kuvattu joku kukkaruukku, sohva tai lapsi eri asennossa ja ne näyttää kaikki samalta. Kauniita joo, mutta ei persoonallisia ja mielenkiintoisia.

21. Mitä ihailet toisissa ihmissä?
– Rehellisyyttä, itsevarmuutta.

22. Mikä inspiroi juuri nyt?
– Värit, aurinko, mielenkiintoiset persoonat, treenivideot & podcastit.

23. Suurin paheesi?
– Tupakka. Poltan paljon vähemmän mitä ennen, mutta kyllä sen lasken silti suurimmaksi paheeksi.

24. Mitä odotat?
–  KESÄÄ! En olekkaan odottanut kun tammikuusta saakka.. 😁

25. Unelmien työpaikka?
– Sellainen jossa viihtyy ja johon haluaa mennä jokainen työpäivä innolla. Joustava, monipuolinen. En vielä vaan tiedä mikä se semmoinen työ on. 😂

26. Tärkeimmät ominaisuudet toisessa ihmisessä?
– Rehellisyys ja luotettavuus, avoimuus ja epäitsekkyys.

27. Biisi, jota kuuntelet tällä hetkellä?
– No nyt just ei soi mitään. Viimeks kuuntelin tänään autossa radiokanava Loopia.

28. Uskotko kohtaloon?
– Uskon! Joskus vain on asioita, jotka on tarkoitettu menevän just niin.

29. Mitä haluat saavuttaa seuraavan viiden vuoden aikana?
– Vakaampi taloustilanne, kiva työ ja ehdottomasti mennä naimisiin. Jotenkin en kyllä halua liikaa suunnitella tulevaisuutta vaan go with the flow.

30. Oletko koskaan menettänyt ystävää?
– 
Olen, mutta ne ovat olleet sellaisia ystävyyssuhteita että en ole paljoa menettänyt.

Olipas hauska täyttää tälläisiä kysymyksiä! Tänään oli mun eka äitienpäivä ja Eemil täytti samalla 10kk. Hurjaa miten aika menee näin nopeaa! Ihanaa äitienpäivää myös muille äideille ja kiva kun kävit lukemassa munkin vastaukset!

 

– Viia

instagram viiaw

5

Tällä artikkelilla on 5 kommenttia

  1. Roosa

    Kivoja vastauksia, kiitos kun tartuit haasteeseen ❤️

  2. idahyvarinen

    Paljon samantapaisia vastauksia🙈 ihanaa äitienpäivää!❤️

  3. Nonna

    Mielenkiintoisia juttuja ja kiva oppia tuntemaan vähän paremmin 😊

Vastaa