25 vuotias

Minä itse nimittäin, tänään. Tuntuu, että vasta täytin 22.

Mun piti järjestää tänävuonna ihan sellaiset oikeat synttärit ystävien kesken, mutta ne jäi loppujenlopuksi järjestämättä. Olin suunnitellut, että oltaisiin menty syömään ja viettämään iltaa jonkun aktiviteetin parissa. Mekonkin olin ostanut, jonka olisin pukenut uusien saappaiden kanssa päälle, ihan vain voidakseni pukeutua edes johonkin hienosti. Alkukuusta sitten päätin, että niitä ei ole järkevä pitää tämän koronakauden ja sen tuomien rajoitusten vuoksi. Tavallaan harmitti, koska en ole koskaan pitänyt kummemmin omia syntymäpäiviäni silleen aikuisten oikeasti vaikka ehkä olinkin hieman huojentunut introvertin luonteeni vuoksi.

Syntymäpäiväni kumminkin pidettiin. Ihana ystäväni oli varannut yllätyksenä reilun viikon etukäteen meille sviitin kylpylähotellista ja tehnyt sinne ravintolaan pöytävarauksen valmiiksi. Syötiin hyvin, nautittiin paljon viiniä ja rentouduttiin kunnolla kahden ystäväni kesken. Ihan parasta, en ois toivonutkaan loppujenlopuksi mitään enempää ja oli yksi parhaimpia synttärilahjoja ikinä. Aamulla oli vähän heikko happi, mutta muisto tuosta vuorokaudesta saa nauramaan vielä pitkään.

Tänään me käytiin ihan vain oman perheen kesken syömässä, koska olin himoinnut Amarillon chicken & halloum-burgeria todella pitkään ja sille suuri suositus. Taaperokin jaksoi syödä lasten annoksen kokonaan. Seuraavaksi kun pikkumies menee nukkumaan, aion korkata eilen ostamani viinipullon ja nauttia sen ihan rauhassa. Lämmitetään sauna ja ollaan, ei mitään sen kummempaa juhlintaa.

Fiilis on kaikinpuolin hyvä, mulla on vielä mahdollisuus olla nuori sielu ja tehdä niitä nuorten hömpötyksiä ja olen jo tarpeeksi uskottava aikuinen ihminen.

Jos joku kysyy, olen tästä päivästä lähtien aina 25 vuotta. En yhtään vähempää, enkä enempää.

 Viia

 viiaw

0

Vastaa