Viisi välipalavinkkiä resepteineen

Viikon ruokavinkkinä tällä viikolla listaan viisi välipalasuosikkiani. Dieetti on vienyt inspiraation ruuanlaittoon ja aterioiden ideoimiseen. Tälläviikolla meillä muu perhe söi nakkikeittoa, lasagnea ja mannapuuroa, joista yksikään ei vaan sovi mitenkään tämän blogin ideologiaan (eikä minunkaan ideologiaani, mutta syytän yövuoroja tästä). Kootaan siis nyt yhteen välipalavinkit. Jos olet lukenut blogiani koko sen olemassaolon ajan, niin olet varmasti törmännyt osaan ohjeista  jo. Nyt viimeistään on aika laittaa nämä testiin 🙂

 

Gluteenittomat kylmäsavulohileivät

tästä reseptiin

 

Dippivihannekset ja valkosipulidippi

Pese ja pilko esim. kukkakaalia, paprikaa, kurkkua, porkkanaa

Murskaa 3 valkosipulinkynttä ja sekoita ne vähärasvaiseen kermaviiliin

Lisää kermaviiliin vielä oman maun mukaan suolaa

 

Gluteenittomat karjalanpiirakat

Okei – ei se terveellisin välipala, mutta ah mitä herkkua! Tämä resepti on helppo ja nopea, ainut iso juttu on tuo riisipuuron keittäminen. Löysin toisesta blogista joulun alla tosi hyvän reseptin, testasin ja rakastuin. Tästä vaikka herkkuhetkiin astetta herkumpaa välipalaa. Päälle kylmäsavulohta, ai että!

 

Smoothiet

Rakastan smoothieita. Lupaan ja vannon, että aloitan dieetin jälkeen hiilareiden lisäämisen nimenomaan aamupalaan ja nautin hartaudella joka ikinen aamu sen jälkeen aamupalaksi banaanipohjaisen herkkusmoothien. Blogissani on ollut montakin erilaista smoothieta esillä, löydät niitä esimerkiksi täältä ja täältä. Smoothieiden muokattavissa oleva perusohje kannattaa myös käydä lukemassa täältä.

 

Munakkaat

Munakas on siitä huippu setti, että sitä voi täyttää vaikka millä. Kokeile esimerkiksi pinaattimunakastakalkkunamunakasta tai pelkkää munakasta tuoreiden vihannesten kanssa.

 

<3: Tanja

 

1

Vastaa