Tuhkanvaalea sävy silvershampoolla

Heittämällä paras silvershampoo ikinä!

*kaupallinen yhteistyö feat. tmi. Senni Koskivirta

 

Vaalea tukka on siitä hankala, että sävy kääntyy todella helposti keltaiseen – etenkin jos pohjalla on punapigmenttiä ja sitähän mulla riittää omasta takaa oikein huolella. Viimeisen päälle järkevästi monella kotivaalennuksella toteutettu muutos mustanruskeasta ylipäänsä vaaleaksi ei oikein anna enää saumaa jatkaa vaalentamista – ellei sitten ole ok, että tukka on karhea käkkärä kuin sähköiskun jäljiltä.

Onneksi markkinoilla on vaalentamista pehmeämpiä keinoja keltaisuuden poistoon. Purkkia ja purnukkaa on tarjolla enemmän kuin pienen ihmisparan järki ennättää sisäistää. Olen ennättänyt kokeilla niin KC:n pearl -maskin ja shampoon, monen eri merkin silvermaskit ja silvershampoot sekä hoitoaineet. Olen antanut vaikuttaa saunassa, hieronut kuivaan tukkaan ja märkään tukkaan, lantrannut tuotteita normaalilla hoitoaineella – ja aina joutunut pettymään. Kuiva, hento ja käsitelty hius imee sävyn kuin häkä ja lopputulos on joko vaaleanpunainen, likaisen harmaa tai jopa pahimmassa tapauksessa vihreänkirjava. Jos jotain olen tällä kokeilevan kotikampaajan uralla oppinut, niin sen että sinipohjaista silver-mitätahansa maskia, hoitoainetta tai shampoota ei missään tapauksessa kannata laittaa tukkaan, joka taittaa keltaiseen. Lopputulos on sama kuin hiuksia uittaisi vihreässä merivedessä.

Edellisellä kampaajakäynnillä sain testiin uuden silvershampoon – suomessa valmistetun, hajusteettoman Sim DS blond shampoon. Edellisten erinäisten kokeideni pohjalta odotukseni eivät olleet järinkään suuret, mutta tämä tuote kumosi kaikki ennakkoluuloni.

Käytän shampoota kerran viikossa, ihan pakkauksen ohjeen mukaan ilman minkäänlaista kikkailua ja hämmästyn joka kerta uudelleen sen antamasta pehmeästä, luonnollisesta viileän vaaleasta sävystä. Täyden kympin tuote, joka takuulla jää säännölliseen käyttöön.

Jos siis olet samanlainen kokeileva kotikampaaja ja hiustesi vaalea sävy kaipaa hentoa preppaamista, niin suosittelen marssimaan lähimmälle Simin jälleenmyyjälle ja ostamaan tämän silveshampoon. Ei nimittäin taatusti tuota pettymystä 🙂

<3: Tanja

 

1

Vastaa