Priimat puitteet hyvään treeniin!

Puhuin eilen puhelimessa ystäväni kanssa. Olin menossa puntin kautta yövuoroon, ja jouduin aikataulun vuoksi hoputtamaan puhelun päättymistä. Sain perään viestin ”miten jaksat mennä töihin salilta suoraan?”. Katsoin salin pihalla puhelinta, eikä mun tarvinnut miettiä vastausta kahta kertaa. ”Koska mä rakastan käydä salilla ja tänne on niin helppo tulla” -vastasin. Jos mahdollista, treeni oli tämän keskustelun jälkeen vielä odotettuakin parempi. Oli hienoa tajuta, että sali on mulle melkein kuin toinen koti, niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin. Sitä paitsi, yövuorojen välissä treenaaminen vaan on ihan parasta!

Siirryin käymään kuntokeskus Energyllä alunperin valmentajan perässä loppukesästä 2016. Tuolloin Energy oli avaamassa uutta toimipistettä Rantakylään, ja päädyin valitsemaan ennakkojäsenyyden sinne näkemättä tiloja ennakkoon lainkaan. Sitä sanotaan, että sikaa säkissä ei kannata ostaa, mutta tässä tapauksessa se kannatti. Väitän, että tässä on Joensuun parhaat puitteet treenata.

Hyvän kuntosalin tunnistaa siitä, että sinne on helppo mennä. Treenaamisen täytyy olla sujuvaa. Onko mitään tympeämpää, kuin hortoilla salilla päämäärättömästi, koska kaikkiin laitteisiin ja painoihin täytyy jonottaa? Energy on ratkaissut ongelman paitsi 1811 neliön treenitilalla, myös varustamalla salin pitkillä riveillä vapaita painoja ja hyvällä reservillä muita laitteita. Kun ei tarvitse jonottaa, on treeni sujuvaa, hikistä ja ajallisesti taloudellisempaa. Jos varaa treeniin reilun tunnin, se myös kestää reilun tunnin.

Yövuorojen välinen perus ilta-treeni sisälsi rintaa, hauista ja ojentajaa. Omat voimatasot eivät olleet eilen parhaimmillaan, mutta sain hyvän hien pintaan ja yläkropan lihakset niin sippiin, että asiaa oli pakko useamman kerran yöllä ääneen päivitellä. Vaikka monesti sanotaan, ettei hiki, jälkikäteinen lihaskipu tai poltetut kalorit ratkaise salilla ”mitään”, niin mulle hyvän treenin mittari on väsynyt lihas. Haluan viedä jokaisen setin sippiin ja tuntea tekemiseni jäljet myös seuraavana päivänä.

 

Hyvän treenin voi toki tehdä vaikka omassa autotallissa. Mulle se juttu kuitenkin on päästä pois kotoa. Lisäksi arvostan visuaalisesti trendikästä ympäristöä, hyvää ilmanvaihtoa ja sitä, että saan kaiken saman katon alta. Jos salitreeni tympii, menee päivittäin hyvä valikoima ryhmäliikuntaa tai vaihteluna voi tehdä toiminnallista treeniä. Tarjolla on myös fysioterapiaa ja hierontaa. Energyltä löydät myös Joensuun parhaan coutsin, Ilkka Kinnusen.

Hikisen treenin jälkeen pääsee pesulle, myös saunaan, oikeasti hyviin, siisteihin ja viihtyisiin tiloihin. Tämä on pointti, joka mahdollistaa miulle treenaamisen juuri ennen työvuoroa!

Jos kuntosalijäsenyys on uudenvuoden lupausten listalla, tai olet harkinnut salin vaihtamista, käy tutustumassa Kuntokeskus Energyn kotisivuihin ja valitse sinua lähin toimipiste (vaihtoehdot Ylämylly, Joensuu keskusta, Rantakylä). Lisäksi minulla on yhteistyön kautta  ilo tarjota Energyn uusille asiakkaille alennuskoodia! Pääset energylle, kaikkiin toimipisteisiin uutena asiakkaana treenaamaan ensimmäisen kuukauden edulliseen 29€ kuukausihintaan. Hinta sisältää kuntosalin ja ryhmäliikunnan vapaan käytön, ja on voimassa siis UUSILLE asiakkaille.

 

Eli koodilla ”Blogi Tanja” pääset kaikille energyn toimipisteille uutena asiakkaana ensimmäiseksi kuukaudeksi hintaan 29€.

Tarjous on voimassa maaliskuun loppuun ja sen saa käyttöönsä kertomalla koodista kassalle.

Priimatason treenejä priimatason puitteissa toivottaa;

<3:llä Tanja

 

 

Kaupallinen yhteistyö yhdessä Kuntokeskus Energyn kanssa

Kuvat: Satu Laaninen

0

Vastaa

Close Menu