Parhaat ruokaan liittyvät instagram-tilit

Ruokainspiraatio instagramista

Inspiraation hakeminen somesta ja ylipäänsä netistä – mihin tahansa maailman asiaan – on oikeasti toimivaa! Saatan itse esimerkiksi siivouspäivänä avata youtuben ja etsiä ”clean with me” -tyylisiä videoita vain päästäkseni oikeaan tunnelmaan. Olen tehnyt tätä samaa myös ruuanlaiton saralla. Rakastan terveellistä ja hyvää ruokaa, mutta aina ei minulle(kaan) valinnat ole ruokakaupassa niin helppoja. Onneksi somessa osataan ja instagramista löytyy vaikka mitä ihanaa.

Seuraan instagramissa monia ruuanlaittosivustoja. Tykkään paljon kauniista asetelmista ja saan hirmuisesti inspiraatiota monilta taitavilta kotikokeilta. Läheskään aina en tee reseptejä juuri presis samalla tavalla kuin alkuperäinen resepti menee, mutta riittää, että kiinnostus syttyy.

Jos haluat kokeilla tätä somen voimaa inspiraation hakemiseen, niin tässäpä parhaat ig-feedit mun makuun!

1. @vaimomatskuu

Instagram-tili, josta löytyy todella taidokkaasti otettuja valokuvia ihanista asetelmista. Inspiroivia ruoka-ohjeita, ja silmänruokaa samaan aikaan. Tykkään todella paljon! Tilin takaa löytyy Jella Juulia, joka kirjoittaa myös blogia vaimomatskuu.com

 

2. @plantd.co

Terveelliseen, hyvinvointia lisäävään reseptiikkaan painottuva tili. Houkuttelevan näköisiä annoksia sekä ideoita ja inspiraatiota kasvisruokiin. Hienosti toteutettu, pitkälti yhdenmukainen feed ja maistuvia, oikeasti toimivia reseptejä. 

 

3. @starinfinitefood

Bostonilaisen Caitlinin pitämä instagram-tili täynnä ihania, värikkäitä kuvia ja houkuttelevannäköisiä annoksia. Ideologiana tässä instagram-tilissä on ”hauska ja helppo ruoka”. Ideologia menee pitkälti yhteen oman ruuanlaitto ideologiani kanssa. Tykkään!

 

4. @myberryforest

Kolmen lapsen äiti kokkaa vegaanisia reseptejä. Reseptit löytyvät pääsääntöisesti blogin puolelta, mutta blogiin pääsee näppärästi bion kautta. Resepteissä käytetään monipuolisesti erilaisia raaka-aineita ja inspiraatiota voi kerätä ihan vaikka pelkästään ruokien kauniiseen asetteluunkin.

 

5. @soppahanna

Bloggaaja Hanna Hurtta Loviisasta jakaa instagram-tilillään niinikään todella taidolla kyhättyjä annoksia, asetelmia ja sytyttää takuuvarmasti inspiraation tyypille kuin tyypille. Kuvat on otettu hienosti ja taidolla, feediin on panostettu ja sitä on ilo selata ja seurata.

 

6. @satokausikalenteri

Kaikki mun kirjoittelua ja ruuanlaittoa seuraavat tietävät intohimoni opetella hyödyntämään satokausituotteita. Arvostan tosi paljon järkevää ja ekologista ruokailua, mutta mulla on vielä paljon opittavaa sen osalta. Siksi seuraan satokausikalenterin instagram-tiliä. Feedistä löytää paljon muutakin, kuin pelkkää ruuanlaittoa.

 

7. @soppa365

Soppa365 annokset on poikkeuksetta kuvattu tosi kauniisti. Niissä käytetään hyviä raaka-aineita ja niistä on helppoa myös varioida omannäköisiään. Seuraan sivuja niin istagramissa kuin webissäkin. Jos mietit vielä, mitä tänään ruuaksi, niin kannattaa käydä tsekkaamassa nuo sivut. Löytyy aivan takuulla kaikille kaikkea.

 

<3: Tanja

2

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

Vastaa