Mitkä ihonhoitorutiinit?!

Ihonhoitorutiinit – mitä käy kun ne puuttuu

*sisältää tuote-esittelyä, tuotteet ovat itse ostamiani eikä postaukseen liity kaupallista yhteistyötä

Havahduin edellisissä valokuvauksissa siihen, että ihoni näyttää harmaalta ja huonovointiselta. Mulla myös järkytyksekseni on muutama RYPPY esimerkiksi kulmakarvojen välissä otsalla, eikä ikää ole mittarissa vielä edes 30! Onneksi tämä ei ole väärien ihonhoitorutiinien aikaansaannosta – vaan niiden puuttumisesta johtuvaa! Asia on siis helppo korjata, tai ainakin pitäisi olla. Löysin sorakukan blogista ekologisia vinkkejä hellävaraiseen kasvojen puhdistukseen ja mun tarkoitus on kokeilla tuota kananmunanaamiota lähiaikoina. Kaiken varalta kuitenkin shoppailin myös hieman dermosiliä testiin. Nyt on korkea aika hankkia omat ihonhoitorutiinit ja pelastaa mun rypistyvät kasvot.

dermosil

Odotin kovasti tätä pussukkaa saapuvaksi ja olen siitä nyt jo niin innoissani, että on pakko esitellä tuotteet blogissa heti. Pussukasta löytyvä misellivesi on houkutellut siitä lähtien, kun kuuntelin Sita Sofian Spa-roleplay-videon. Olen surkea shoppailemaan kaupoissa, joten olin ihan liekeissä kun löysin Dermosilin kuvastosta tuota paljon puhuttua ihmevettä. Misellivesi puhdistaa meikit ja ihon ilman vettä. Kuinka ihana tuote tällaiselle todella laiskalle kasvojen puhdistajalle! Tosin, misellivedet eivät välttämättä kuitenkaan sovi kuivalle ihotyypille – etenkään sisältäessään alkoholia, joten nähtäväksi jää, päätyykö tuote itselläni vakituiseen käyttöön. Odotukset on ainakin kovat.

 

misellivesi

misellivesi

Dermosil on laajentanut naamiovalikoimaansa hyaluronihappoa sisältävällä naamiolla sitten edellisen shoppailuni. Naamion luvataan kosteuttavan ihoa supertehokkaasti nimenomaan hyaluronihapon vaikutuksesta. Kuivuuteen taipuvaisen ihoni kanssa odotan innolla tämän kokeilemista. Tuote sopii myös ikääntyvälle iholle. Naamion ja miselliveden täydennykseksi hankin mypös ihanan seerumin, jota itseasiassa ennätin testaamaankin jo ennen tätä postausta. Seerumi imeytyi täydellisen nopeasti jättämättä minkäänlaista ”väärää” tuntumaa kasvoille. Tiedän jo, että tää menee ehdottomasti jatkoon.

seerumi

dermosil

Ihonhoitorutiineistaan kertovat bloggaajat suosivat tänäpäivänä paljon luonnonkosmetiikkaa: Madaraa, Santea ja sen sellaista. Joskus tunnen olevani ihan tylsä turvautuessani näihin perustuotteisiin. Toisaalta, en ole valmis laittamaan (ainakaan vielä) puolikasta omaisuutta voiteisiin tai puhdistustuotteisiin. Olen myös ollut aina tyytyväinen dermosilin hinta-laatusuhteeseen. Ainoan pettymyksen on aiheuttanut aiemmin yksi luomiväripaletti.

Dermosil on hyvä valinta hellävaraisuutensa ja tuotteiden tuoksumaailman vuoksi. En kestä voimakkaasti puhdistavia tuotteita tai vahvoja tuoksuja. Osa luonnon raaka-aineista aiheuttaa minulle ihoärsytystä (uskomatonta mutta totta).  Dermosiliä ostaessani voin olla melkolailla sataprosenttisen varma, että saan sitä mitä etsin.

contour

Olen viimeaikoina kiinnostunut uudestaan myös meikkaamisesta. Erilaiset highliterit ja contourit ovat alkaneet kiehtoa. Voi olla, että näistä saatte vielä tutorialin, kunhan hieman opettelen näiden käyttöä.

Pussukasta löytyi näiden tuotteiden lisäksi myös mm. jalkojen kuorintasukat. Hahmottelen parhaillaan postausta myös niistä.

<3: Tanja

 

1

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

  1. Milla

    Kauniit kuvat, mie jotenkin tykkään noiden Dermosilin tuotteiden ulkonäöstä. 🙂 Yksinkertaista, mutta nättiä. ^^

    1. Tanja Räty

      Joo sama, tykkää tosi paljon kans tosta simppelistä ulkoasusta! 🙂 tulee jotenkin ylellinen fiilis 🙂

Vastaa