Mineraalimeikki on huoleton myös urheillessa

Huoleton sporttimeikki

Yhteistyössä: Everyday Minerals

Huoleton sporttimeikki luodaan mineraalimeikeillä. En suinkaan tarkoita, että salia varten vartavasten tarvitsee meikata! Jos aamu alkaa töillä ja jatkuu treenillä, on kuitenkin kätevää, ettei kasvoja tarvitse välttämättä välissä pestä. Everyday minerals -tuotteet antavat ihon hengittää eivätkä tuki ihohuokosia samoin kuin synteettiset meikkipohjat. Iho saa hikoilla – meikistä huolimatta.

Näin se tehdään:

Meikki on paras tehdä puhtaalle iholle. Pohjaksi sopii sama päivävoide, jota käyttäisi meikin alla muutenkin. 

Jauhemainen meikkipohja korvaa meikkivoiteen. Rasiasta kannattaa kopsuttaa jauhetta esimerkiksi purkin kanteen tai muulle kovalle alustalle, josta sitä voi ottaa pensseliin. Tasapäinen pensseli on tosi hyvä meikkipohjan levittämiseen – se kannattaa hankkia heti alkuun. Jos jauhetta tulee pensseliin liikaa, sitä voi pyyhkäistä pois kevyesti vaikkapa kannen reunaan.

Meikkipohjan peittävyyteen pystyy vaikuttamaan annostelulla. Levittäminen kannattaa tehdä töpötellen ja häivyttää sitten lopuksi ”pyörittelemällä” pensseliä kevyesti iholla. Pohja on valmis silloin, kun se peittää ihon pienet virheet ja on tasainen. 

Kollaasin ylälaidan kuvassa toinen puoli kasvoista on meikattu ja toinen meikkaamaton

 

Poskipuna kruunaa meikin

Poskipunan levittämistä varten paras pensseli on viistopäinen. Poskipunaa näkee siveltynä ties minne, mutta sen oikea paikka on poskipäillä ja poskiluun kohdalla. Hymyileminen tai poskien imeminen sisään auttaa löytämään oikean kohdan. Poskipunaa aletaan levittää heti korvan vierestä nenään päin. Poskipunan ja nenän väliin on hyvä jättää vähintään kaksi sormenleveyttä.

Mineraalimeikeillä poskipunaa on mahdollista työstää oikeastaan loputtomiin. Jos sipaisee punaa vahingossa väärään kohtaan tai sitä tulee liikaa, sen saa helposti piiloon meikkipohjaa lisäämällä. Ihosta ei saa tunkkaista tekemälläkään, eli kerroksia pystyy lisäämään enemmänkin kuin yhdesti.

Meikin voi halutessaan viimeistellä Everyday Minerals -puuterilla, mutta omalla ihollani en ole kokenut sitä tarpeelliseksi etenkään arkimeikissä.

Lopputulos on raikas ja heleän luonnollinen.

 

Meikki pärjää kestävyydessään täydellisesti synteettisille vaihtoehdoille. Huoletonta, helppoa ja luonnollista!

<3: Tanja

ps. Jos kiinnostuit ja kaipaat lisäinfoa, niin kurkkaa aiempi postaukseni Everyday Minerals mineraalimeikit

 

0

Vastaa