Mary Kay kauneusilta

Terkut Mary Kay kauneusillasta!

Henkilökohtaisessa ihonhoitotilaisuudessa läsnä on vain ihonhoitokonsultti ja asiakas, joten palvelu on kirjaimellisesti henkilökohtaista. Asiakkaan tarpeet kartoitetaan ja ihonhoitokonsultti pystyy ohjaamaan juuri oikeita tuotteita asiakkaan testattavaksi. 

Sain tilaisuuden käydä testaamassa Mary Kayn uutta, useita vuosia valmisteltua TimeWise-ihonhoitosarjaa ja halusin kertoa tilaisuudesta myös teille.

Sinulla(kin) voi olla muistoja kotikutsuista, joissa joutuu velvollisuudesta ostamaan (tarpeettomia) tuotteita ja jäljelle jää lähinnä paha mieli. Tällaisia kokeneena ja itse myös tiettyjä tuotteita esitelleenä minulla oli myös takaraivossa hieman skeptinen olo – näinköhän tulen hankkineeksi jotain lisäpurnukoita vessankaapin täytteeksi kalliilla rahalla ja totean kohta, etteivät tuotteet sovikaan.

Näin ei kuitenkaan käynyt. Multa ei edes kertaakaan kysytty, haluanko ostaa jotain! Sen sijaan sain lahjapakkauksen mukaan, että voin jatkaa tuotteiden testaamista kotona. Mitään ei tuputettu, mistä annan kyllä todella suuren plussan. Toinen plussa tulee 100% tyytyväisyystakuusta. Jos tilaan, enkä pidäkään tuotteesta, saan vaihtaa tai palauttaa tuotteen.

Ensimmäinen kysymykseni tuotteista oli – sopivatko ne ripsienpidennysten kanssa. Ja kyllä – oi kyllä! Tuotteet ovat öljyttömiä aina silmämeikinpoistoainetta myöten! Uskaltauduin siis testaamaan tuotteita. Ihonhoitokokonaisuuteen kuuluu neljä tuotetta: ihonpudistustuote, päivävoide, yövoide ja silmänympärysvoide. Silmämeikille on oma puhdistustuotteensa. Aloitimme kasvojen pesulla. Pesun jälkeen perusteellisen kuiva ihoni tuntui kyllä hieman kireältä, mutta tavallaan aika raikkaalta myös. Kosteusvoiteeksi valitsin tällä kertaa yövoiteen.

Mary Kay -tuotteissa on mukavaa luksuksen tunnetta. Tuotteita käyttäessään voi kaikilla aisteilla tuntea, että käsissä on laadukas tuote. Tuoksu tuotteissa on omaan herkkään nenääni kohtalaisen voimakas, mutta kuitenkin luonnollinen.

Olen mitä onnettomin ihonhoitaja, osittain siksi ettei ihollani ole montakaan näkyvää ”ongelmaa”. Ihoni on ainostaan aivan äärettömän kuiva tyypiltään. En ole panostanut kasvojen pesuun edes päivittäin. Tottakai meikkaamisen jälkeen pesen kasvot ennen nukkumaanmenoa, mutta meikittöminä päivinä naama on saanut olla oman onnensa nojassa. Ihonhoitokonsultti Suvi kehotti jatkossa pesemään kasvot aamuin ja illoin. Voin sanoa, että tätä ei kyllä tule tapahtumaan! En siis pysty kertomaan teille, millaisia tuloksia tuotteilla tulisi, jos niitä käyttäisi, kuten ohjeistetaan. Sen verran olen ennättänyt lahjapakkauksen pikkutuotteita käyttämään, että voin kertoa tuotteiden olevan äärimmäisen riittoisia ja laadukkaita. Pesun ja rasvauksen jälkeen kasvot tuntuvat heti pehmeiltä ja iho näyttää heleältä, ja tällaiselle puhtaalle, hoidetulle pohjalle on hyvä lähteä rakentamaan myös meikkiä.

Jos ihonhoitotilaisuus kiinnostaa, niin varaa tilaisuus Suvi Asikaiselta ja nappaa kaksi kaveria mukaan – saat 20€ arvoisen edun tuoteostoksiin.

Tarjous on voimassa lokakuun ajan Joensuun alueella.

 

<3: Tanja

3

Vastaa