Maailman ihanimmat hiukset teippipidennyksillä

Paksut hiukset teippipidennyksellä

Kaupallinen yhteistyö yhdessä Parturi-Kampaamo Senni Koskivirran kanssa.

Olen tyypillinen suomalainen hiustyyppiä myöten. Suomalaiset hiukset ovat usein aika hentoiset ja kasvavat esimerkiksi aasialaista hiusta huonommin pitkiksi hyväkuntoisina. Jos hiuksia rasittaa voimakkailla käsittelyillä, ne voivat kärsiä entisestään. Ennen kolmatta raskautta minulla oli paksut, mustanruskeat hiukset. Raskaushuumissani menin ja ensin leikkasin pituutta reilusti pois. Kesäkuumalla pitkät hiukset ja raskaus oli inhottava yhdistelmä! Jälkikäteen mietittynä, olisi vain kannattanut kestää.

Vauva syntyi ja kasvoi kiinni tissiin heti ensimmäisestä vuorokaudesta alkaen. Ristiäisiä varten oli saatava tyvikasvu piiloon, joten mustanruskea väripurkki kotivärjäyksellä kuulosti hyvältä ajatukselta. En saanut varsinaista allergista reaktiota, mutta otsaan tuli pienesti ihottumaa. Luin väriaineallergioista ja luettuani päätin, että värjään jatkossa vain vaaleaksi. Siitä alkoi kahden vuoden vaalennusprosessi, ja hiukset lyhenivät lyhenemistään. Jäljellä oli lopulta noin peukalonpaksuinen ponnari.

Vaalennuksista toipuminen on vienyt aikaa ja kärsivällisyyttä. Kuka sanoi, että vaalea väri olisi myrkytöntä? Jälkikäteen hymyilyttää tuo oma päähänpisto, mutta raskaanaolevat ja imettävät äidit saavat keksiä mitä vain, eikä asiaa kannata puida sen koomin.. Ikävä pitkää ja paksua hiusta on kuitenkin ollut ihan koko ajan. Lopulta asia ratkesi hyvinkin helposti.

Minut valittiin loppuvuodesta Parturi-Kampaamo Senni Koskivirran facebooksivuilta mallipääksi hiustenpidennyksiä varten. Tuo valinta tuntui ihan joululahjalta. Mallipäänä toimiminen edellytti tottakai sitä, että hiukseni olivat vapaassa käytössä, enkä olisi voinut lopputulokseen vaikuttaa. Ei sillä – ei minun kyllä olisi tarvinnutkaan. Hiuksista tuli ihan upeat! Maailman ihanimmat hiukset kehystävät kasvoja oikein, väri sopii omaan ihonväriin. Hiukset ovat osa omaa persoonaa, joten niiden myös täytyy olla omannäköiset.

Hiuset toteutettiin teippipidennystekniikalla, joka puhututti minua paljon ja pitkään. Lähinnä epäilin hiusten asettumista kampauksissa tai ponnarilla. Huoleni osoittautui kuitenkin ihan turhaksi. Teipit huomaa vain jos hiuksia koskettelee, tai jos ne laittaa kiinni siten, että teipin kohta jää näkyviin.

Pidennykset ovat nyt kulkeneet mukanani joulukuun lopusta saakka ja päivä päivältä tykkään niistä enemmän! Tuntuu, kuin olisin saanut palan itseäni takaisin.

Hiukset ovat BPhairin 50cm pitkää pidennystä ja niitä on määrällisesti minun päässäni noin kaksi punttia.

Hiustenpidennykset pähkinänkuoressa;

Pidennysten tekijän tulisi olla ammattilainen

Pidennyksen pituuteen vaikuttaa oman hiuksen pituus – esimerkiksi 30cm pitkään hiukseen voi laittaa maksimissaan 60cm pitkää pidennystä.

Pidennyksiä voidaan käyttää pidentämisen sijaan tai sen lisäksi myös hiusten raidoittamiseen tai tuuheuttamiseen. 

Pidennyshiusta hoidetaan monin tavoin samalla tavalla kuin muutenkin pitkää hiusta. 

Huomioi hiusten valmistajan takuuehdot. BPhairilla takuu on 3kk ja sen edellytyksenä on luonnollisesti hoito-ohjeiden noudattaminen.

Pidennystukka taipuu hyvin myös arkeen, sillä se on oikein helppo kietaista pikaponnarille. 

<3: Tanja

0

Vastaa