Long time no see!

Long time no see!

Pitkä aika on kulunut edellisestä postauksesta. Kärsin kesäkuun, ja oikeastaan jo toukokuun, aikamoisesta aikapulasta. Kiireessä minulta ei luovat hommat, kuten kirjoittaminen, suju lainkaan. 

Aloitin kesäkuun alussa valokuvauksen opinnot. Opiskelutöiden ohella olen tottakai tehnyt omaa päätyötä ja lisäksi kuvannut ennätyksellisen paljon asiakastöitä. Valokuvaus on kyllä temmannut uuden kameran myötä aivan täysin mukaansa. Rakastan kuvata erityisesti muotokuvia miljöössä. Pinup-kuvaukset on myös lähellä sydäntäni. Pientä bodypositive-settiä olen myös suunnitellut toteutettavaksi. Miljoona ideaa on vireillä!

Kuva: Milla Hakkarainen

Huomasin kevään aikana myös oman riittämättömyyteni instagramin työstämisessä. Tein muutaman yhteistyön instagramin kautta ja totesin, että rahkeet ei riitä joka suuntaan. Blogi jäi sovittujen juttujen jalkoihin. Instagram-yhteistyö ei ole muuten läheskään niin lähellä sydäntäni, kuin blogin kautta toteutettu. Päätinkin, etten enää yritä väkisin kasvattaa omaa instagram-tiliäni ja vähennän muutenkin sen kautta tehtäviä kaupallisia yhteistöitä nyt. Haluan panostaa edelleen enimmäkseen blogiin.

Kuva: Milla Hakkarainen

Koronakevät oli meidän alalla aikamoinen. Vaikka Italian meininki (onneksi) jäi pelkäksi synkäksi pilveksi maamme tasolla, niin kyllä tässä on ylitöitä paiskittu kaikki. Koin tilanteen helpottamisen jälkeen varmaan jonkinmoisen pienen kriisin, jota voisi väsymykseksikin kutsua. Voin sanoa, että kesäloma tulee nyt juuri enemmän kuin tarpeeseen.

Kuva: Milla Hakkarainen
Kuva: Milla Hakkarainen

Tänään kotiin yövuorosta ajellessa huudatin Jari Sillanpään Malagaan -biisiä ja sydämessä läikkyi ajatus lähestyvästä Tallinnan risteilystä. Odotan kuin kuuta nousevaa, että pääsen arjesta irti. Ennen arjesta irtautumista kävin vielä kuvaamassa yhdet yrityskuvat, ja sen jälkeen otan puolentoistaviikon breikin. Istun kukkapenkissä kuohuviinipullon kanssa ja lasken pörriäisiä. Uskon, että ihan pian blogikin päivittyy entiseen tahtiin, kun saan ajatukset kasaan ja hetken olla vain minä. 

<3: Tanja

1

Vastaa