Lauantai-illan koti-spa + esittelyssä geisha shaver

Lauantai-illan rentouttava koti-spa + testissä uusi Geisha Shaver

Rakastatko spata? Niin minäkin, ja siksi olen kehittänyt vapaa-iltoihin oman spa-rituaalin. Mikä onkaan parempi tapa poistaa työstressiä, kuin kiireetön koti-spa omilla lempituotteilla? Pienen hemmottelun jälkeen mieli ja keho on rento, ja puhdas tunne päästä varpaisiin tuntuu aivan ihanalta.

Kerron nyt, millainen on minun koti-spa. Sain testattavaksi myös pari itselleni uutta juttua, joista toinen on mahtava Geisha Shaver.

Geisha Shaver ja hiustuotteet saatu pretty.fi

geisha shaver

Koti-spa tärpit

Koti-span parhaita puolia on ehdottomasti se, että jokainen voi kehitellä sitä varten aivan omat rituaalinsa. Minun spahan kuuluu kasvonaamio, ihokarvojen sheivaaminen, kynsien leikkaaminen, varpaankynsien lakkaaminen ja hiusten huomioiminen joko naamiolla tai keltaisuutta taittavilla silver-tuotteilla. Spa-tunnelmaan on helppo päästä, kun sytyttää kynttilät ja laittaa taustalle rentouttavaa musiikkia. Saunan lämmössä on miellyttävää sipistellä pikkutarkkojakin juttuja.

Vaikka koti-spa ei ole se otollisin paikka kiirehtiä, voi tuotteiden välille jäävän odotusajan hyötykäyttää. Yleensä laitan kasvonaamion vaikuttamaan jo ennen kuin menen suihkuun tai saunaan. Kasvonaamion vaikuttaessa valmistelen koti-span tunnelman laittamalla kynttilät ja musiikin valmiiksi. Joskus saatan nautiskella lasillisen kuohuviiniä. Kun kasvonaamio on vaikuttanut tarvittavan ajan, käyn suihkussa ja laitan hopeashampoon tai naamion vaikuttamaan. Vaikutusaikana sheivaan bikinirajan, sääret ja kainalot. Hopeashampoon jälkeen käytän vielä silver-hoitoainetta, jonka annan yleensä vaikuttaa viidestä kymmeneen minuuttia. Hiustuotteet eivät valu kasvoille, jos käytössä on esimerkiksi hiusturbaani. Turbaanin alla lämmössä myös hopeatuotteiden vaikutus saattaa tehostua, mikä kannattaa huomioida vaikutusajoissa.

Olin todella positiivisesti yllättynyt testiin saamistani Watercloudsin silvershampoosta ja saman merkin hopea-hoitsikasta. Monet keltaisuutta taittavat tuotteet olen kokenut kuivattaviksi ja joillakin tuotteilla on tapana tehdä hiusten sävystä tunkkainen. Nämä tuotteet antavat hiuksille ihanan sävyn kuivattamatta lainkaan. Aika kovat kilpailijat aiemmille suosikkituotteilleni, etten sanoisi!

Kotispan hittituote – Geisha Shaver

geisha shaver

Ruusukultainen Geisha Shaver on paitsi silmiä hivelevän kaunis, niin myös unelmatehokas. Jos talven aikana on päässyt sheivailu jäämään, niin tällä kyllä taltuttaa pahimmankin talviturkin lempeästi. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu shaver saa aikaan unelmasileän lopputuloksen, ja mikä parasta, luontoa ei tarvitse turhaan kuormittaa. Metallinen vaihdettava terä voidaan kierrättää metallin keräyksen kautta, ja itse varsi kestänee käytössä vuosikymmeniä. Geisha Shaver on siis luvalla sanoen myöskin Zero Waste -tuote.

Geisha Shaverin käyttöohje

Geisha Shaverin kanssa suositellaan käytettäväksi sheivaussaippuaa, mutta se toimii hyvin myös ilman. Hätätilanteessa sheivaaminen onnistuu vaikka ihan kuivaakin ihoa, joskaan sitä ei suositella.

Shaverilla ajetaan 45 asteen kulmassa, eikä terää paineta ihoa vasten, vaan sen annetaan liukua ihan omalla painollaan. Tekniikka on helppo ja nopea oppia. Shaverin varressa olevan kuvioinnin ansiosta shaveri pysyy lipsumatta kädessä.

geisha shaver

Geisha Shaver löytyy nopeiten tämän linkin takaa. Ja nyt kipin kapin mun instagramiin (tanjaraty_), sillä ensiviikon aikana löydät sieltä lisää kuvamatskua tästä koti-spasta!

Rentouttavia koti-spa hetkiä ja ihania lauantai-iltoja!

<3: Tanja

 

2

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

  1. idahyvarinen

    Koti-spat on ihan parhaita! Hiuksiin kunnon naamio kunnon naamio jo tekee spa hetken tunnon jos ei muuta muka kerkeä tekemään! 🙂

    1. tanjaraty

      Todellakin samaa mieltä! 🙂

Vastaa