Kuivan ihotyypin hoitorutiinit

Mun ihonhoitorutiinit

*sisältää tuotesuosituksia ilman yhteistyötä

Mulla on kuiva ihotyyppi. Kuivan ihotyypin hoitorutiinit ja kuivan ihon hoidon kivijalka muodostuu siitä, kuinka saada iholle riittävästi kosteutta. Syväpuhdistavat epäpuhtauksia poistavat geelimäiset tuotteet eivät toimi ollenkaan, ja monet kuivan ihon tuotteet ovat myös liian puhdistavia.

Ihonhoitotuotteissa olevat voimakkaat hajusteet eivät miellytä minua juurikaan. Laadukkaassakin tuotteessa voi olla tosi voimakkaat hajusteet. Miedot ns. hypotuoksut miellyttävät eniten ja siksi olen tykännyt Dermosilin tuotteista. Dermosilillä on hinta-laatusuhde myös kunnossa, eli rahalleen saa täyden vastineen.

Vaikka säilytän ihonhoitotuotteet vessassa kaapissa katseilta piilossa, niin en silti pidä kaikenkirjavasta hyllyrivistä. Plussaa annan tälle kaksikolle siis myös ihanan neutraalista valkoisesta ulkoasusta.

Skincomfort moisturizing cleansing milk on nimensä mukaisesti kosteuttava puhdistuote, jolla on maitomainen koostumus. Tuote on tuntumaltaan melkein kuin kosteusvoide. Se levittyy iholle helposti, puhdistaa tehokkaasti mutta ei kuivata ihoa lainkaan. Mieto tuoksu ei häiritse nenää. Tuote myös huuhtoutuu iholta helposti pois. Tuotteelle on olemassa parina kasvovesi, mutta valitettavasti se on jäänyt vähän kaappiin pyörimään.

Olen jo kauan aikaa etsinyt riittävän hoitavaa ja kosteuttavaa päivävoidetta. Faces sarjan RICH-voide täyttää lupauksensa. Se ei jää tahmaiseksi liisteriksi iholle, vaan imeytyy tosi hyvin kosteuttaen yhdellä rasvauksella riittävästi. Tuote sopii myös meikin alle hyvin.

Tämä tuotepari riittää hoitamaan kuivaa ihoa hyvin ainakin näin kesällä. Allaolevissa kuvissa oma kuiva ihotyyppini hoidettuna jo kauan näillä kahdella tuotteella. Muita tuotteita en oikeastaan ole lainkaan käyttänyt. Jotain kosteuttavaa naamiota tai seerumia voisin kuvitella ottavani mukaan ihonhoitorutiineihini, mutta oma kokemukseni näiden osalta on se perus – less is more.

 

<3: Tanja

0

Vastaa