Koti-Spa joulustressin lievittäjänä

Koti-Spa – näin se tehdään!

*) yhteistyössä BPhair

Painaako joulukiireet, puskeeko stressi päälle? Täälläkin ruudun toisella puolella on paahdettu menemään ja viime viikolla tein töitä parin-kolmen viikon edestä. Jouluvalmistelut on siis tekemättä, eikä mulla ole hajuakaan, miten aatto tai sen jälkeiset pyhät tulee menemään. Hyperventiloinnille olisi nyt oikein oiva sauma!

Kiireen tunteesta huolimartta tarvitsin silti juuri tässä kohtaa pysähdyksen. Onneksi kroppani kertoo jo nykyään minulle, olenko palautunut vai edelleen lopen uupunut. Palautumisen tehostamiseksi pyhitin kokonaisen vapaa-illan koti-spa -teemalle ja olo on jo huomattavasti aiempaa virkeämpi.

spa

Joulustressi on jännä juttu. Se on vääjämätön – joka ainoana vuotena aina vain, vaikka sitä kuinka pyrkisi välttelemään. Kuitenkin joulu itsessään on asia, jossa ei ole sijaa stressille. Joulun taika ja sen ihanuus perustuu nimenomaan sille, että vietetään kiireetöntä aikaa yhdessä tärkeimpien ihmisten kanssa. Eikö olisikin kiva olla jo hyvissä ajoin ennen joulua täysin Zen? Siksi – kaiken kiireen keskellä – on hyvä ottaa aikaa myös omalle hiljentymiselle. Itselleni se hiljentymisen paikka on usein sauna. Tulikuumat löylyt, himmeät valot ja suljetut silmät. Se tunne, kun kuuma höyry tunkee ihosta läpi ja lämmittää kehon jokaisen sopukan syleilyllään. Se tunne, kun peseytymisen jälkeen saa vetää kylpytakin päälleen ja saunan raikkaana köllähtää sohvalle himmeään iltavalaistukseen tietäen, että minnekään ei ole kiire.

Koti-span henkenä on hemmottelu päästä varpaisiin. Koko kehoa rentouttavat kuumat (kenties tuoksuvat) löylyt, hiusnaamio, kasvonaamio, jalkakylpy ja oma suosikkijuoma. Joulun alla glögi tai punaviini (tai näiden yhdistelmä) sopii mainiosti, mutta kuohuviinin rakastajana en olisi laittanut pahakseni, vaikka kädessä olisikin ollut lasillinen hapokasta, kuivaa kuohuviiniä.

Kasvonaamioita tulee ja menee. Samoin jalkojen hoidon osalta en ole niin tarkka siitä, mitä jalkakylpyvettä -tai voidetta jaloilleni levittelen. Hiuksistani olen kuitenkin edelleen hyvin tarkka, mutta olen onneksi löytänyt juuri omille hiuksilleni täydellisesti sointuvat tuotteet. BPhair Quick Mask hoitaa hiuksia niin pidemmällä kuin lyhemmälläkin vaikutusajalla. Samasta pullosta saa siis sekä hoitoaineen, että naamion. Mikä onni minimalistisen kylpyhuoneen ystävälle!

QuickMask on täydellinen tuote, se ei nimittäin edellytä normaalissakaan päivittäishygieniassa minuuttien odottelua. Levitys ja hetken odottelu, jonka aikana voi vaikkapa saippuioida itsensä muuten, riittää loistavasti. Tuote jättää hiukset upean hoidetuiksi limaamatta tai rasvoittamatta niitä. Lopputulos on hoidettu, mutta puhdas ja raikas.

Annoin tuotteen vaikuttaa naamiona noin 10 minuuttia, eikä lopputulos ollut silti todellakaan millään tavalla rasvaista tai limaista nähnytkään! Hiukset jäivät upean hoidetuiksi ja harja soljuu läpi niistä ilman minkäänlaista takkujen selvittelyä. Suosittelen lämmöllä.

BPhair QuickMask

Kasaa siis ämpäriin omat suosikkituotteesi, levittele kasvoille naamio ja hiuksiin oma suosikkituote. Ota lempparijuoma käteesi ja istahda kuumiin löylyihin. Nautinnon maksimoimiseksi tämä koti-spa kannattaa toteuttaa juuri silloin, kun siihen olisi vähiten aikaa. Kroppa ei aina huuda meille, että se kaipaisi jo lepoa, mutta jos herkistät korvasi ja kuuntelet, niin tiedät sen kyllä. Jokainen meistä ansaitsee hemmottelua.

koti-spa

BPcare hiustenhoitotuotteet koti-spahan ympäri vuoden löydät täältä.

Lisätietoa tuotteista löytyy myös tästä aiemmasta postauksestani.

<3: Tanja

0

Vastaa