5 kosmetiikkatuotetta, joita käytän lähes päivittäin

Kosmetiikkatuotteet, joita käytän päivittäin

*sisältää tuotelinkkejä

Olen laiska kosmetiikan käyttäjä. Meikkaan aika vähän ja sitäkin harvemmin muistan tehdä esimerkiksi kuorintoja tai muuta spesiaalimpaa. Rakastan silti kosmetiikkaa, ja jostain syystä niiden shoppailu antaa mulle paljon mielihyvää. Uusimpana ”aluevaltauksena” tilasin viimesyksynä ensimmäisten suomalaisten joukossa  Goodieboxin. Goodieboxin unboxaus -postaus onkin suunnitteilla tänne blogiin vielä maaliskuulle – mutta tässä postauksessa kerron kosmetiikan käyttötottumuksistani ja listaan 5 kauneustuotetta, joita käytän lähes päivittäin.

kosmetiikkatuotteet

Päivittäinen meikkaamiseni rajoittuu lähinnä meikkipohjaan ja kulmakarvojen vahvistamiseen. Koen silti suurta tarvetta säilyttää  pussukassani ”mitä jos” -meikkejä, ”piristän päivääni” -meikkejä sekä ”kun lähden ulos” -meikkejä. Siveltimiä löytyy joka lähtöön, samoin luomivärejä. Luomivärien suhteen olen ollut enemmänkin pihistä, kuin panosta -tyyppi. VIRHE, sanonpa vaan. Halvat luomivärit sisältävät yleensä pigmenttejä aika huonosti. Olisi huomattavasti enemmän inspiroivaa meikata tuotteilla, joita tarvitsee vain sipaista. Toisaalta, luomiväripalettini kokevat terrorismia perheen pienten prinsessojen taholta, enkä ole tähän valmis uhraamaan useiden kymppien arvoisia paletteja. Jos joskus omistankin jonkun superhyvän paletin, laitan sen lukkojen taakse turvaan.

Ehdoton suosikkituotteeni kuuluu ”piristän päivääni” -genreen ja se on punainen huulipuna. Käytän huulipunia harvoin. Haluaisin silti omistaa jokaiselle fiilikselle sopivan punan ja tottua käyttämään punia monipuolisemmin myös arkimeikissä. Niillä saa niin helposti vaihdettua ilmettä muuttamatta arkimeikkiään sen enempää.

Toinen ”piristän päivääni” -suosikkituote on hohdetipat. Välillä olen jopa kieriskellyt kimalluksen ylenpalttiudessa, mutta muutamat floppimeikit tehneenä kuitenkin arkimeikin osalta ehkä vahingosta viisastunut.

kauneustuotteet

Siveltimien, pohjustustuotteiden, huulipunien ja hohdetippojen lisäksi meikkipussistani löytyy myös korostuspalettia, poskipunaa, eyeliner ja monia muita perusmeikkejä. Käytän niitä säännöllisen epäsäännöllisesti. Arjen ehdoton, joka aamuisin sipaistava tuote on kuitenkin kulmaväri. Laadukas, leviämätön kulmaväri olisi tuote, jota ilman en kertakaikkiaan haluaisi olla, etenkään nyt, kun microblading-kulmistani on jo yli kaksi vuotta aikaa. Tykkään tummista, paksuhkoista kulmakarvoista, enkä valitettavasti saanut sellaisia synnyinlahjaksi. Harva meistä vaaleahipiäisistä naisista tosin onkaan saanut.

kauneutuotteet, joita käytän päivittäin

Meikkipussin ulkopuolelta löytyy lisäksi pari ehdotonta arjen nostattajaa. Olen blogissani lukuisia kertoja puhunut BPcare-hiustenhoitotuotteiden puolesta. Uteliaisuuteni on ajoittain ajanut testaamaan myös muita laadukkaita shampoita ja hoitoaineita, mutta mitään vastaavia tuotteita en kuitenkaan ole koskaan mistään löytänyt. Nostaisin siis nämä ehdottomasti TOP5 suosikkituotteisiini. Perustelut voit käydä lukemassa tästä ja tästä aiemmasta postauksestani.

TOP5-listan viimeisimpänä tuotteena on pakko mainita laadukas seerumi. Seerumin merkillä ei ole minulle niinkään merkitystä, mutta sen kosteuttavilla ainesosilla on. Muutamia floppiseerumeita on tullut testattua, ja aina se ärsyttää yhtä paljon. Hyvä seerumi on siis aivan korvaamaton.

Tärkeiden, itselle sopivien tuotteiden löytäminen voi joskus tuntua todella työläältä ja turhauttavalta. Kun ne omat suosikkituotteet sitten löytyy, niin mitä niitä enää turhaan vaihtamaan pois. Vaihtelu virkistää, mutta toisinaan tuttu ja turvallinen on se paras ratkaisu.

Löytyykö meiltä yhteisiä suosikkituotteita?
<3: Tanja

0

Vastaa