Kiireisen aamun kotijumppa

Kiireisen aamun kotijumppa

Kotijumppa pelastaa kiireiset päivät ja aamut. Nopeatempoisena, sykettä nostavana pikatreeninä se soveltuu erityisen hyvin mielestäni nimenomaan aamujumpaksi. Tässä kotijumpassa painotetaan alakroppaa – jos haluat, liitä se viikko-ohjelmaasi vatsalihasjumpan kanssa ja saat täydellisen kotitreeniohjelman. Vatsalihasjumppaa tulossa jatkossa.

Mainittakoon, että tää kotijumppa piti tulla täysin omilla kuvilla, mutta kuvat ei oikein onnistuneet. Ei vikaa kuvaajassa, vaan mallissa tällä kertaa.

Vastoin ennakkoluuloja, kotijumppa voi olla ihan yhtä tehokas kuin nopea salitreeni. Tärkeää on pitää temposta kiinni ja keskittyä tekemiseen sekä oikeaoppisiin liikkeisiin. Ja muistakaa – kotijumppa on aina parempi, kuin ei jumppaa ollenkaan. Jos siis lomailet kaukana omalta saliltasi, niin kokeile edes! Kuulokkeet korville ja menoksi!

 

Lämmittely:

Tee liikkeet ripeästi putkeen ilman taukoja.

polvennostojuoksu 2min

 

jalka pakaraan – juoksu 2min

haarahypyt 2min

Vaihtoehtoisesti käy kevyellä, noin 10min hölkkälenkillä ennen jumppaa

 

Kotijumppa – lihaskuntoliikkeet:

Tee liikkeet ripeästi, mutta hallitusti. Pidä puolen minuutin tauot sarjojen välillä. Tee yksi liike ja kaikki sen toistot ja sarjat loppuun kerrallaan ja siirry vasta sitten seuraavaan.

sivukyykky 3×3

leveä kyykky 3×30

vaaka yhdellä jalalla 3×30

 

bulgarialainen kyykky 3×30

 

tuulimylly (videosta poiketen ilman kahvakuulaa nopealla tempolla)

punnerrukset 3×30

 

ulkotreeni

Jos haluat vauhdikkaamman treenin, kurkkaa vaikkapa tämä fit fat maman sivuilta löytyvä YouTube -video 15minuutin kotitreenistä

 

<3: Tanja

 

Postaukseen liitetyt omat kuvat on ottanut Milla Hakkarainen <3

0

Vastaa

Close Menu