Hiustenpidennykset – miksi kannattaa valita BPhair slaavihiukset?

BP hair slavic hiustenpidennykset

*yhteistyössä BPhair, slavic sinetti-hiustenpidennykset saatu postauksia vastaan

*pidennystyö saatu yhteistyössä Parturi-kampaaja Senni Koskivirralta

Kuvat: Satu Laaninen

Olen käyttänyt BPhair Slavic hiustenpidennyksiä noin vuoden ja BPhair hiustenpidennyksiä aina vuodesta 2017 saakka. Useimmat vaaleat hiustenpidennykset kestävät käytössä hyvänä muutamista kuukausista noin puoleen vuoteen, jonka jälkeen ne eivät ole enää välttämättä ole käyttökelpoisia. Kuvitelkaa, että kahden vuoden aikana minä olen uusinut hiustenpidennykset vain kaksi kertaa. Varmasti osittain hiukset ovat kestäneet hyvinä huolellisen hoidon vuoksi, mutta ensisijainen kiitos kuuluu kuitenkin erityisen laadukkaille hiustenpidennyksille.

BPhair_slaavihiukset

Hiustenpidennykseni ovat aina tulleet BPhairilta. Kahden vuoden aikana olen jo parikin postausta kirjoittanut näistä maailman parhaista hiustenpidennyksistä. Koska itsensä toistaminen on tylyä, voit käydä lukemassa postaukset täältä ja täältä.

Miten päädyin BPhair Slavic hiustenpidennyksiin?

Olen siis vaihtanut pidennykset kahden vuoden aikana kahdesti ja nekin kerrat lähinnä oman kokeilunhaluni vuoksi. Ensimmäisellä kerralla perinteiset, paksummat aasialaisesta hiuksesta valmistetut hiustenpidennykset vaihdettiin BPhair slavic-hiustenpidennyksiin. Tämä muutos todella kannatti, koska slaavihiukset istuvat pohjoismaiseen, hennompaan hiukseen paksua aasialaishiusta paremmin. Lopputulos oli todella luonnollinen, eikä pidennyksiä juuri huomannut. Teippipidennyksiä huollettiin kahden kuukauden välein ja voisipa kuvitella, että edes teippinauhassa olisi ollut merkkejä kulumisesta. Eipä ollut, vaan nuo pidennykset olisi voinut huoltaa vielä ainakin kerran tai kaksi. Enkä heittänyt niitä vieläkään roskiin, sillä koskaan ei tiedä mihin niitä tarvitsee.

Tiheähkö teippipidennysten huoltoväli kuitenkin sai aikaan sen, että avasin suuni kampaajan penkissä. Vakkari kampaajani Senni suositteli minulle seuraavaksi sinettipidennyksiä. Kyllä – hyvä kampaaja osaa kuunnella tyytyväistäkin asiakasta ja tarjota hänelle mahdollisuuksien rajoissa jotain vieläkin parempaa. Niinpä teippipidennykset vaihtuivat pari kuukautta sitten sinettipidennyksiin.

BPhair slaavihiukset

BPhair slaavihius sopii täydellisesti pohjoismaiseen päähän

Olin todennut jo teippipidennysten kanssa slaavihiusten toimivuuden, joten sinettihiukseksi valikoitui ilman muuta myös kyseiset BPhair Slavic hiustenpidennykset. Slaavihiukset sopivat aivan erinomaisesti yhteen oman hiuslaatuni kanssa, ja uskallan sanoa niiden sopivan useimmille suomalaisille todella hyvin. Ei takun takkua, harjaus aamuin illoin riittää. No rehellisyyden nimissä myönnettäköön, että huoltovälin venyessä lähemmäksi kymmentä viikkoa, oli osa omista hiuksista semisti sotkussa niskasta, etenkin jos jonkun teipin reuna oli päässyt ajansaatossa hieman repsalleen. Teippipidennyksissä säännöllinen pidennyshuolto onkin mielestäni kaiken a ja o, olipa pidennyshius mitä laatua hyvänsä.

slaavipidennykset

Sinettipidennysten parhaat puolet

Sinettipidennyksissä huoltoväli on pidempi ja tyvikasvun voi käydä kampaajalla värjäämässä ainakin kerran pidennysten ollessa päässä. Itselleni tämä on ratkaiseva tekijä pidennystavan valinnassa tällä hetkellä. Vilpittömästi, voin suositella molempia laittotapoja tasapuolisesti, mutta omalla kohdallani olen ollut sinetteihin vieläkin tyytyväisempi kuin teippeihin. Tyvikasvun olen käynyt värjäämässä kerran laiton jälkeen, ja olihan se nyt ihan huippua saada freesi tyvi ilman pidennysten irroittamista. Olen myös positiivisesti yllättynyt siitä, että sinettihiusten huoltoväli on oikeasti pitkä – useita kuukausia. Parin kuukauden jälkeenkin sinetit ovat tiukasti kiinni, eivätkä ne näy, vaikka ovatkin jo hieman oman hiusten kasvun myötä valuneet alaspäin.

Mainittakoon, että ensimmäiset päivät uusien sinettihiusten kanssa voivat tuottaa hieman kirjaimellista päänvaivaa, sillä niiden olemassa olon kyllä huomaa erityisesti nukkuessaan. Teippien kanssa ensimmäinen yö aiheutti hieman kireyttä, mutta totuin niihin jo heti sen jälkeen. Sinettien kanssa meni noin viikko, että lakkasin huomaamasta niiden olemassaolon. Nyt ne ovat jo osa minua, ja on todella vaikea kuvitella elämää ilman hiustenpidennyksiä.

BPhair

Valitse aina ammattilainen

Olin jotenkin käsittänyt, että sinettihiusten asentamiseen menisi enemmän aikaa, kuin vastaavasti teippien. Käsitys oli väärä. Minulle laitettiin neljä punttia sinettipidennyksiä ja aikaa ei mennyt kovin paljon enempää, mitä teippienkään kanssa. Sennillä on pitkä kokemus hiustenpidennyksistä ja se varmasti näkyy niin työn laadussa kuin nopeudessakin. Nämä seikat ei kuitenkaan ole se tärkein syy valita hiusten laittajaksi ammattilainen. Saan todella paljon viestejä hiustenpidennyksistä esimerkiksi instagramin puolella ja näiden viestien joukkoon on mahtunut myös paniikkia siitä, kuinka esimerkiksi jonkun muun merkkiset hiustenpidennykset on irronneet samantien laiton jälkeen, tai kuinka oma hius on mennyt pidennysten myötä pilalle. Olen elävä esimerkki siitä, ettei oma hius kärsi hiustenpidennyksistä – enkä puhu nyt millään parin kuukauden kokemuksella. Syy omien hiusten hyvään kuntoon on se, että omat pidennykseni on aina laittanut ammattilainen. Mainostaessani hiustenpidennyksiä haluan aina painottaa sitä, ettei työtä kannata teettä kenellä tahansa. Jos on valmis maksamaan hiustenpidennyksistä, on oltava valmis maksamaan myös pidennystyöstä. Suosittelen myös, että hiukset tilataan aina sen kampaajan kautta, kuka ne aikoo asentaa, sillä muutoin vastuukysymykset menevät reklamaatiotilanteissa monesti aika hankaliksi.

BPhair-hiustenpidennysten vakioasiakkaana suosittelen tottakai valitsemaan laadukkaat BPhair-pidennykset ja hiustenhoitotuotteet. Tästä listasta löydät paikkakunnittain BPhair hiustenpidennyksiä tekevät kampaamot. BPhair myöntää myymilleen hiuksille aina 3 kuukauden takuun (tutustuthan takuun ehtoihin kampaajallasi)  ja kun hiukset asentaa BPhairin pidennyksiä käyttävä kampaaja, voit istua kampaajan penkkiin turvallisin mielin.

Tulossa on myös postaus otsikolla ”sinetit vs. teipit”, jossa keskityn vertailemaan näiden kahden laittotavan eroja. Postaus ilmestyy 21.10.

<3: Tanja

8

Tällä artikkelilla on 7 kommenttia

 1. Alona

  Ihanat noi hiukset ja kuvat ?

  1. tanjaraty

   Kiitos Alona ?

 2. Noora

  Vitsit näistä kuvista ja tekstistä tulee fiilis itselle,et never say never pidennyksille!
  Mulla ei oo koskaan ollut mut vitsit 🙂

  1. tanjaraty

   Jep, ja pidennykset voi tehdä niin monella eri tavalla, ei oo pakko olla näin pitkät ja paljon tukkaa edes. Ja jos lähtee kasvattaa omia hiuksia, niin pidennysten alla ne ihanasti kasvaa ? kiitos Noora kommentista ☺️

 3. Ira Kiander

  Tosi luonnolliset ja upeet kyllä!

 4. Milla / www.moonshapedlittlebox.fi

  Ihana miten hyvässä kunnossa siun hiukset on! <3 Miusta nuo sinetit eivät myöskään erotu samalla tavalla kuin ne teipit, ei ainakaan ole pistänyt silmään samalla tavalla kun ollaan nähty. 🙂

 5. annikarintala

  Kuulostaa hyvältä! Mulla on ollut kerran elämässä teippipidennykset enkä niitä kyllä nykyään kaipaa. Mutta hyvältä nuo näyttää ja mielenkiintoista lukea aitoja käyttäjäkokemuksia! ❤️

Vastaa