Herccu paprikarouhe – maistuva tapa täydentää kasvisten saantia

Herccu paprikarouheella täydennät kasvisten saantia helposti ja herkullisesti

*) yhteistyössä Herccu

Herccu paprikarouhe on vastikään lanseerattu tuote, jota kelpaa hypettää. Herccu yhdistää hyvinvoimme monta kulmakiveä: kotimaiset kasvikset, kotimaisen työn, puhtauden ja lisäaineettomuuden. Pusseista löytyy 100% kotimaista paprikaa kotimaassa valmistettuna – ei mitään ylimääräistä eikä keinotekoista.

Herccu valmistaa tuotteensa mahdollisuuksien mukaan paprikoista, jotka eivät muotonsa tai muun vuoksi kelpaa vähittäismyyntiin. Tuotteet vähentävät siis konkreettisesti ruokahävikkiä, mikä on nykypäivän kuuma peruna. Tuotteilla on lisäksi helppoa täydentää kasvisten saantia myös satokauden ulkopuolella, sillä kuivattuna vihannekset ja hedelmät säilyvät pidempään kuin tuoreina.

herccu paprikarouhe

ruokahävikki

Monta tapaa käyttää Herccu-tuotteita

Tuotteet sopivat moneen eri käyttötarkoitukseen. Paprikarouhe on sopivan pientä käytettäväksi vaikkapa kasvispihveihin, mutta mielestäni se sopii aivan täydellisesti myös erilaisten sosekeittojen lisukkeeksi. Kuivattua paprikaa voi hyödyntää myös salaateissa tai vaikka pizzassa. Tuotteissa maku on ihanan täyteläinen, rehellinen paprika ja se sointuu hyvin yhteen esimerkiksi bataatin, porkkanan ja palsternakan kanssa. Paprikan tuoksu tulvahtaa pussista heti pussia avatessa ja vakuuttaa puhtaudesta. Herccu-tuotteisiin käytetäänkin kotimaisia vihanneksia ja ne valmistetaan Suomessa Vanhamäen hyvinvointikeskuksessa.

Superhelppo kasvissosekeitto:

TARVITSET:

1 purkki bonne-porkkanasosetta

1 purkki bonne-palsternakkasosetta

2 purkkia bonne-bataattisosetta

1 purkki ruokakermaa (tai kaurakermaa tms)

2 kasvisliemikuutiota

1dl parmesan-juustoa raastettuna

Herccu paprikarouhetta

TEE NÄIN:

kaada soseet kattilaan ja lämmitä ne kiehuviksi

lisää kasvisliemikuutiot ja anna niiden liueta

lisää kerma ja parmesan-juusto

lisää paprikarouheet keiton pinnalle vasta lautasella – näin saat ihanan rouskuvan suutuntuman ja voimakkaan paprikan maun jokaiselle lusikalliselle

kotimaiset kasvikset

Kuivatut paprikat kulkevat omassa, suljettavassa pussissaan helposti vaikkapa käsilaukussa mukana. Rouheen lisäksi paprikaa saa myös suikaleena. Suikaleet ovat omiaan välipaloiksi tai lounasevään lisukkeeksi. Aina ei ennätä pilkkoa pääruuan kylkeen salaattia, jolloin tällaiset heti syötäväksi kelpaavat vihannekset ovat ihan täydellisiä. Voisinkin hyvin kuvitella itseni napostelemassa paprikasuikaleita auton ratissa työpäivän jälkeen ennen kauppareissua.

Tuotteiden jälleenmyyjät löydät täältä ja niitä voit tilata verkkokaupasta tämän linkin takaa: ruokaasuomesta.fi

<3: Tanja

0

Vastaa