Guudmuud Clothing Dryfit treenipaita

Guudmuud Clothing Dryfit treenipaita – taattua istuvuutta

 

Kaupallinen yhteistyö Guudmuud Clothingin kanssa

T-paita saatu blogin kautta

Oletko kuullut Guudmuud Clothing -vaatteista? Minä nimittäin en ollut – kunnes instagramin ihmeellisessä maailmassa törmäsin tähän vaatemerkkiin. Minulle tarjoutui tilaisuus päästä kokeilemaan heidän malliston Dryfit treenipaitaa ja ihastuin paitaan niin, että se tullaan näkemään monet ja monet kerrat päälläni niin treeneissä kuin vapaa-ajallakin.

Paita on tekninen ja sen ansiosta myös hikisessä menossa kuivana kestävä. Meleerattu harmaa tuo kaivattua vaihtelua vaatekaapin väritykseen ja valkoiset tehosteprintit korostavat väriä. Ajatus Guudmuudin vaatteiden takana on myös loistava – kun tunnet olosi hyväksi, myös näytät hyvältä.

Ehkä parasta paidassa on kuitenkin sen muokattavuus. Takana olevan halkion saa halutessaan solmuun ja solmun kireydellä voi säädellä paidan istuvuutta. Jos haluaa timmimmän lookin, solmii solmun kireämmälle, rennompaa fiilistä kaipaava voi jättää paidan kokonaan solmimattakin.

Löydät Guudmuudin vaatteet täältä ja instagramista @guudmuudclothing

Mallisto toivottavasti laajenee jatkossa, tällä hetkellä tilattavissa on tämä esittelyssä oleva treenipaita naisille. Miehille valikoimaa on enemmän. Käyhän tsekkaamassa!

<3: Tanja

2

Tällä artikkelilla on 3 kommenttia

 1. Alona

  Ihania <3

 2. Annika Rintala

  Voiiii tuota sun koiraa!! <3
  Mä haluaisin niin kovasti bokserin, mutta mies ei lämpene 😀
  Mä taas en tajua miten noille ei voi lämmetä?! 😀

  1. Tanja Räty

   heh, ei todellakaan voi käsittää miten muka ei koirille lämpiäisi! Bokseri ei valitettavasti ole minun 🙂 mutta ihana koira on!

Vastaa