Everyday Minerals mineraalimeikit

Tuotesarja, johon voi todella rakastua!

Yhteistyössä: Everyday Minerals

Tuotteet on saatu yhteistyön kautta

Harvat asiat vakuuttavat minut täydellisesti heti ekasta kerrasta. Tällä kertaa kaikki ennakko-oletukset menivät nurin heti ja käänsin kelkkani aivan täydellisesti. Onneksi – koska luonnollisuus on yksi tärkeimmistä arvoistani.

Everyday Minerals on suosittu mineraalimeikkisarja, joka ei tuota pettymystä vaativallekaan maulle. Everyday Minerals ei testaa tuotteitaan eläimillä ja sen raaka-aineet ovat täysin vegaanisia. Tuotteisiin ei käytetä synteettisiä pigmenttejä tai hajusteita, eivätkä ne sisällä myöskään kemiallisia säilöntäaineita! Tyypillisesti yliherkkyyksiä aiheuttavat raaka-aineet on jätetty pois ja tuotteiden raaka-aineluettelo on haluttu pitää mahdollisimman lyhyenä. Synteettisiä meikkisarjoja käyttäneelle tämä luonnollisuus voi asettaa ennakkoluuloja, mutta kun tuotteita pääsee testaamaan, ei halua enää kasvoilleen mitään muuta.

Mineraalimeikit antavat ihon hengittää ja meikin lopputulos on aivan upean tasainen ja luonnollinen. Peittävyydestä ja kiiltoa poistavista ominaisuuksista ei silti todellakaan tarvitse tinkiä.

 

Ensimmäinen askel mineraalimeikkien maailmaan on valita oikea sävy. Everyday Minerals on tehnyt tämän mahdollisimman asiakasystävälliseksi mahdollistamalla ilmaisten näytteiden tilaamisen sivuiltaan. Kannattaa hyödyntää myös kattavaa sävyopasta.

Kuva: Everyday Minerals

Mineraalimeikin koostaminen

Everyday Minerals -meikki koostuu meikkipohjasta ”BASE” (korvaa meikkivoiteen), poskipunasta ”CHEEK” ja puuterista ”FACE”. Sarjasta löytyy näiden lisäksi korjausvärejä, peiteaineita ja aurinkopuuteria. Ennen meikkipohjan tekemistä voidaan alimmaisena kerroksena käyttää meikipohjustusainetta, mutta omasta kokemuksestani sanoisin, että hyväkuntoiselle, hyvänväriselle puhtaalle iholle pohjaksi riittää myös kosteusvoide.

Meikkipohja valitaan ihotyypin mukaan. On helppo ymmärtää, että puuterimaisia tuotteita käyttäessä ihotyyppi on ratkaisevassa asemassa – kuiva iho tuntuisi varmasti todella kuivalta ilman kosteuttavaa jojoba-pohjaa ja hyvin rasvaiselle iholle taas ei kosteuttavilla tuotteilla saisi välttämättä aikaan toivottua mattaista lopputulosta. Omalle kuivalle iholleni tuo jojoba-pohja toimii aivan älyttömän hyvin – innostuin siitä jopa niin kovasti, että halusin heti jatkaa meikkaamista meikaten myös 9-vuotiaan tyttäreni.

 

JOJOBA-pohjaa käytetään kuivalle, herkälle tai ikääntyvälle iholle, mutta se sopii myös normaalille iholle

SEMI-MATTE-pohja sopii parhaiten normaalille -ja sekaiholle.

MATTE-BASE pohjalla saa rasvoittuvastakin ihotyypistä matan

Kaikkien meikkipohjien peittävyyttä voi säädellä kerroksia lisäämällä.

 

Long story short

Klikkaa itsesi tänne ja valitse ihotyyppisi perusteella meikkipohjan tyyppi. Sen jälkeen perehdy ihon pohjasävyyn – oletko COOL, NEUTRAL vai WARM. Tämän jälkeen tsekkaa sävykuvat – cool valitsee vasemmasta laidasta, neutral keskeltä ja warm oikeasta laidasta. Sävyn tummuusasteen joudut arvioimaan, mutta tässä kohtaa voit hyödyntää viittä ilmaista näytettä. Kannattaa valita vaikkapa kaksi lähimpänä olevaa sävyä ja tilata näytteet niistä. Sitten valitaan poskipuna ja puuteri. Näytteet saapuvat muutamassa päivässä suoraan postilaatikkoon.

Koska rakastuin tuotteisiin aivan täysin, päätin tehdä tästä vielä toisenkin postauksen. Seuraavassa osassa tehdään meikkipohja alusta asti (julkaisen postauksen ensiviikon perjantaina).

 

<3:Tanja

1

Vastaa