"> "En ole koskaan"-haaste - Tanja Räty - Poseland Network

”En ole koskaan” -haaste

Asioita, joita en ole koskaan tehnyt

Noora haastoi minut instagramin puolella ”en ole koskaan” haasteeseen. En tullut siellä vastanneeksi tähän haasteeseen, mutta se jäi kuitenkin korvan taakse. Paljon piti miettiä asioita joita EN olisi tehnyt, mutta lopulta sain ne viisi asiaa kasaan ja tässä ne nyt on!

en ole koskaan -haaste

En ole koskaan käynyt crossfit-tunnilla.

Crosfit-tyylistä jumppaa on tullut tehtyä ihan perus salilla, mutta missään asiaan vihkiytyneellä salilla ei oo tullut ikinä käytyä ohjatuista tunneista puhumattakaan.

kukkaniitty

En ole koskaan kokeillut mitään huumeita tai polttanut edes pilveä

..eikä tulisi mieleenkään. Enkä tarkoita sanalla ”edes” vähätellä pilven polttoa. Mun mielestä sitä ei missään tapauksessa pitäisi arkipäiväistää tai tehdä osaksi normaalia viihdekäyttäytymistä.

En ole koskaan nostanut asumistukea

Opiskeluaikana nostin kyllä opintotukea, mutta asuin ensin miehen omistamassa asunnossa (johon en minäkään ollut oikeutettu saamaan asumistukea) ja aika nopeasti ostettiin yhteinen asunto, johon en taaskaan saanut tukia. Välillä ihmetyttää tämä pykälä, ettei omistusasutoon saa mitään tukea. Toisin sanoen jos haluat alkaa opiskella ja asut omistusasunnossa, joudut myymään kodin ja muuttamaan vuokralle ELLEI puoliso pidä kuluista huolta sillä aikaa. Samahan se koskee myös työttömyyttä käsittääkseni… mistä tulikin mieleen:

En ole koskaan ollut työtön

Työnteko alkoi jo pikkutyttönä harjoitusmielessä iskän firmassa. Samaisessa firmassa olin myöhemmin kesätöissä ihan vakavissani. Oli tosi hyvä, että iskä pystyi työllistämään. Samalla opin jo teininä työnteon perusteita ja sen, ettei raha kasva puussa. Sitä paitsi se oli tosi mukavaa! Tein töitä myös kansalaisopistolle ja huoltsikalle oikeastaan koko lukioajan. Ja siitä sitten ammattikorkean kautta suoraan töihin. 

En ole koskaan ottanut lävistyksiä

Tästä kerroinkin jo aikaisemmin jossain postauksessa, mutta uusia lukijoita tulee koko ajan ja joten ehkä tämä ei ollut vielä ihan kaikilla tiedossa.. 🙂 Mulla ei tosiaan ole edes korviksia, enkä koe että olisin jäänyt mistään paitsi. Mun kohdalla ei ole kyse  mistään lävistyskammosta, en vaan välitä koruista.

 

<3: Tanja

 

Postauksen kuvat: Satu Niemi

2

Vastaa

Close Menu