Dieettiviikko vol. 2

Dieettiviikko vol. 2 – ilon pirskahduksia

Ensimmäinen dieettiviikko ei edistänyt tilannettani oikein millään tavalla ja fiilikset olivat aika arkiset. Nyt tuon minimaalisen pienen ruuanvähennyksen jälkeen oikeita juttuja alkoi tapahtua! Nyt voi jo hieman ilosta pirskahdella ja olla onnellinen siitä, että voin odottaa kevättä tämän suhteen oikein valoisalla mielellä.

 

Ensimmäinen tankkaus oli sunnuntaina. Tämä aiheutti minussa pelonsekaisia tunteita – entä jos käy niin, että painonputoaminen loppuu taas viikoksi. Valmentaja Mikko kyllä vakuutteli, että paino nousee korkeintaan hetkellisesti ja jatkaa sitten tippumistaan. Ajattelin uskoa ja varmanpäälle olla käymättä vaakassa, koska lopulta se voisi aiheuttaa minussa vain ahdistusta. Mittanauha kuitenkin kertoo, että vyötäröstä on lähtenyt yli 10cm ja lantiosta 5cm. Tankkauspäivän jälkeen olo oli päinvastoin nälkiintynyt, kuin turvonnut. Aamupala onneksi korjasi tilanteen hyvin. Arki on palannut, eikä tankkauspäivä jättänyt jälkeensä varmastikaan yhtään mitään.

Koska kroppa toimii näin hyvässä yhteistyössä, aloitan tällä viikolla aerobiset treenit ja pari salitreeniä. En missään tapauksessa halua nostaa treenimäärää 3-4 treeniä korkeammaksi, koska ruokavalio toimii nyt juuri näillä määrillä ilman treenejä. Totta hitossa urheilu on hyväksi, mutta jos kulutusta nostaa treeneillä liikaa, niin homma voi tipahtaa nurinniskoin. Analysoin nyt enemmän kuin koskaan, mutta mulla ei vaan ole minkäänlaista halua epäonnistua tässä projektissa. Toi liikuntapuoli on ainakin toistaiseksi mun oman miettimisen varassa. Ajattelen myös, että kerkeen kiinteytellä kyllä paikkoja salilla koko loppuelämäni. Ehkä nyt ensimmäinen konkreettinen tavoite mulla on saada painoa se 10kg pois ja sen jälkeen tehdä niitä viilauksia. En aio puraista koko sämpylää yhdellä haukulla, vaan niin että kokonaisuus kerrallaan tulee hallitusti mukana. Mun elämässä on muutenkin miljoona rautaa tulessa ja muuttujia omiksi tarpeiksi – sekä enemmänkin.

Hyvillä fiiliksillä siis kohti kolmosviikkoa!

 

<3: Tanja

0

Vastaa

Close Menu