Dieettiä takana kuukausi

Kuukauden dieettikuulumiset

Mitä kuukaudessa on mahdollista dieetillä saavuttaa? Onko mahdollista saada pois rasvaa vai onko kaikki pudotettu paino pelkkää nestettä?

Tämä viikko oli ihan käsittämättömän haastava mulle. Ei dieetin noudattamisen näkökulmasta, vaan tulosten vuoksi. Läski istuu ja on kiinni tiukasti. Treenit on aloitettu, viimeviikonkin treenisaldo oli viisi hyvää, aerobispainotteista treeniä (lenkkeilyä, uintia ja pari salia). Onnekseni olen taas päässyt salipirkon elämään kiinni ja jälleen nautin oikeasti siellä tekemisestä. Meal-prepeistä pidän huonosti kiinni edelleen ja stressaan ruuanlaitosta aika paljon. Tilasin wishiltä tarkoitukseen sopivia rasioita, joiden saapumista odotan kovasti.

Lisäksi odotin kuukautisia alkavaksi ja olo oli kuin puhalletulla kumiankalla, sen näkee kuvistakin. Viikottainen hiilaritankkaus mietitytti. Usko dieettiin horjui. Usko omaan kroppaan horjui. Miksi hitossa paino nousee ihan ilmaiseksi, mutta grammaakaan ei irtoa. Vai olenko liian kärsimätön? Ohjeiden noudattamisesta homma ei ainakaan jää kiinni.

Viikottainen raportointi on alkanut tuntua ahdistavalta. En haluaisi mennä vaakaan ja todeta painon heiluvan vain tietyssä välikössä. Tuntuu tosi tosi turhalta nähdä vaivaa ja aikaa johonkin, mikä ei vie eteenpäin.

Mitä kuukaudessa sitten olisi pitänyt saada aikaiseksi? Aiemmassa elämässä noin kuukauden dieetillä olisi paino voinut tippua vaikka 5kg. Nyt tilanne on plusmiinus nolla. Etenemistä tapahtui aina ensimmäiseen tankkaukseen saakka, sitten iski jumi.

Ruokaa vähennettiin taas. Nyt nälkä tuntuu. Se tunne, kun ruoka-annos ei täytä puoltatuntia pidempään. Päätin panostaa yöuniin. Mulla on paljon aamuvuoroja, nytkin edessä 13 työvuoroa yhdellä vapaapäivällä. Mulle olisi luontaista valvoa öisin ja nukkua päivällä, joten tiedän aamuvuorojen vievän mehut, ilta-aamu-yhdistelmistä puhumattakaan. Onneksi jälkimmäisiä ei ole montaa.

Fiilis parani huomattavasti kuukautisten alettua ja tankkaus-turvotuksen valittua. Toivottavasti pääsen ensiviikolla postaamaan hieman positiivisempia uutisia myös tulosten osalta

 

<3: Tanja

2

This Post Has 2 Comments

  1. Paljon paljon tsemppiä dieettiin ❤️
    Sä tuut saamaan niitä positiivisia juttuja pian ja huomaat kuinka paino lähtee tippumaan ❤️

    1. Toivotaan näin, kiitos Noora <3

Vastaa

Close Menu