BPhair-tuotteilla pehmeät hiukset

Hiustesi parhaaksi – BPhair

Kuivat, karheat tai pörröiset hiukset? Vastaukseni sinulle on – ei suinkaan curly girl – vaan BPhair. 

Tiedättekin, että olen käyttänyt BPhairin teippipidennyksiä jo yli vuoden ajan. Hiusten pidennyksien yhteydessä tutustuin myös BPhairin hoitotuotteisiin, jotka on kehitetty myös hiustenpidennysten erityistarpeet huomioiden. Tuotteet sopivat erinomaisesti myös esimerkiksi kuiville, käsitellyille hiuksille, vaikkei pidennyksiä päässä olisikaan.

BPhair

Vaikka ensin ajattelin, etten välttämättä ottaisi pienessä pullossa myytävää shampoota ja hoitotuotetta osaksi omaa hiustenhoitoani pidennyksien takuun umpeuduttua, toisin kävi. Kokeilin hetkellisesti paluuta takaisin toisen merkin käyttäjäksi, mutta eihän siitä tullut enää mitään – sillä nämä tuotteet olivat vaan sata kertaa parempia! Pelkästään jo shampoolla pestynä hiukset tuntuvat upean pehmeiltä ja silkkisiltä! En ole koskaan ennen törmännyt vastaavaan tunteeseen shampooseen jälkeen, vaan aina aiemmin shampoon jälkeen on tehnyt mieli laittaa puolikas pullollinen hoitoainetta perään. Puolikasta pulloa hoitoainetta ei kyllä saisi menemään enää, sillä tuotteet ovat riittoisuudessaan vertaansa vailla. Pesen 50cm pitkät ja neljän pidennyspaketin paksuiset hiukseni noin kolmesti viikossa. Nämä tuotteet riittävät tällaisessa käytössä kolmesta neljään kuukautta! Lyhyemmässä hiuksessa pulloista riittäisi vieläkin pidemmälle. Annostelua kannattaakin heti alkuun titrata, teelusikallinen riittää omaan päähäni sekä shampoota että hoitoainetta.

shampoo kuivalle hiustyypille

Quick Maskin mahtavuus on siinä, ettei erillistä hiusnaamiota tarvita. Tuote sopii pikaiseen pesuun suihkun yhteydessä, mutta myös tehokosteuttajaksi pidemmällä vaikutusajalla. Quick Mask oikeasti hoitaa hiusta, eikä ainoastaan jätä sellaista tunnetta pesun jälkeen. Monien hoitoaineiden heikkous on läähmäinen, ikäänkuin ”ylihoidettu” fiilis, mutta tämän tuotteen jälkeen tuntuma on raikkaudestaan huolimatta silkkisen pehmeä, puhdas eikä koskaan sellainen, että tuote olisi ikäänkuin vain jäänyt kelmuksi hiusten pintaan.

hiustenpidennysten hoito

Uusimpana tuotteena olen testannut BPCare Cool Touch Shampoota. Myös Platinium Mask kävi testissä, mutta siinä pigmentti oli omalle hiukselleni aavistuksen liian voimakas. Cool Touch shampoota voi oman päämäärän mukaisesti käyttää ”tehoviilentäjänä” pidemmällä vaikutusajalla, tai sitten nopeana lämpimien sävyjen taittajana ihan normaalin shampoon tapaan. Itselleni sopii parhaiten parin minuutin vaikutusaika – sitä pidemmällä vaikutusajalla alan saada ei-toivottuja liiloja sävyjä omiin, kuiviin ja huokoisiin hiuksiini. Cool Touch -shampoon etu perinteisiin ”silver”-tuotteisiin nähden on se, että tuote sopii myös tummalle hiukselle taittaen pois epätoivottua lämpöä. 

Kaikki BPhairin tuotteet ansaitsevat erityismaininnan myös tuoksusta, joka on naisellisen raikas käymättä laisinkaan herkimpäänkään nenään.

paras shampoo

BPhairin takana on suomalainen kampaaja, Anne Kaismo. Kotimaisuus on yksi suurimmista eettisistä arvoistani, joten tuotteiden kotimaisuus voisi sellaisenaankin toimia itseisarvona ostopäätökselle. Sen sijaan näiden tuotteiden kohdalla laatu ja ylellinen peseytymiskokemus vetää kotimaisuuttakin pidemmän korren. Parempaa pakettia saa etsiä. Jos haluat hiuksillesi parasta, nappaa testiin BPhair.

 

<3: Tanja

 

2

Vastaa