BPhair slaavihiuksilla parhaat hiustenpidennykset

Vaivattomat, takuttomat ja ihanat hiustenpidennykset

Rakastan pitkiä hiuksia. Arvatkaa vain, montako kertaa harmittelin raskauspäähänpistoa leikata omat hiukset lyhyiksi, ja sitten toisella kampaajakäynnillä vieläkin lyhyemmiksi. Omien hiusten kasvattaminen – varsinkin blondien hiusten – on tosi haasteellista. Kyllä se onnistuu, kun leikkaa vain latvoista ainoastaan pakollisen pois ja värikäsittelee korkeintaan tyveä, mutta aikaa siinä menee. Lisäksi suomalainen hiuslaatu on usein ohutta ja hentoista – sellaista ettei siitä välttämättä tule kasvattamallakaan kaunista.

Niinpä minulla on ollut hiustenpidennykset jo yli vuoden. Aluksi käytin BPhairin perinteisiä teippipidennyksiä, joihin olin tosi tyytyväinen. Puolen vuoden käytön jälkeenkin ne olisivat olleet edelleen aivan käyttökelpoisia. Ensimmäisen hiuspostaukseni voit lukea täältä.

Tässä mun ensimmäiset hiustenpidennykset
BPhair Slavic
..ja tässä BPhairin uudet slaavipidennykset

Viime syksynä BPhair lanseerasi uudet slavic-hiuspidennykset. Slaavihius tarkoittaa sitä, että hius on lähempänä suomalaista hiustyyppiä, kuin aasialaiset perinteiset hiustenpidennykset. Slaavihiuksissa ei myöskään yhdessä puntissa käytetä kuin yhdeltä ”luovuttajalta” hiuksia, jolla varmistetaan hiusten tasalaatuisuus. Lopputulos slaavipidennyksillä on luonnollisempi, kevyempi ja ilmavampi, kuin muilla hiusten pidennyksillä. Slaavihius tuntuu paitsi kädessä, myös päässä täysin erilaiselta verrattuna perinteisiin hiuspidennyksiin.

Mulla oli aiempien hiuspidennysten kanssa pienenä probleemana tiheä kampaamisen tarve. Itsessään hiuspidennykset eivät takunneet niinkään, vaan oma hiukseni takkusi paksumman pidennyshiuksen kanssa. Slaavihiuksissa ei ole kertaakaan ollut samaa ongelmaa. Ne pysyvät sileinä ja hyväntuntuisina huomattavasti vähemmällä panostamisella.

Hiusten pidentämistä en voi suositella kotikonstein, sillä pidennykset on osattava laittaa oikein ja niissä on monia seikkoja, joita vain ammattilainen osaa ajatella. Laittotekniikka vaihtelee riippuen aina omien hiusten pituudesta omiin hiusten muotoilutottumuksiin saakka. Ammattitaitoinen tekijä pystyy huomioimaan jopa sen, että hiukset pystyy pidennysten kanssa laittamaan, kuten on muutenkin tottunut. Jos pitää hiuksia yleensä auki, laitetaan teipit eri tavalla, kuin vaikkapa silloin jos hiukset tykkää yleensä laittaa kiinni. Ammattilaiselta saa myös luotettavan arvion siitä, mitä ja millä tavoin hiuksiin voi kiinnittää. Väärin laitetut tai väärällä tavoin arvioitu pidennysten pituus voi radikaalisti vaikuttaa omaan hiukseen, ja siitä syntyy nämä kauhutarinat juurta myöten katkenneista omista hiuksista.

Minun pidennykset on aina laittanut Joensuulainen Senni Koskivirta. Sennillä on pitkä kokemus pidennyksien tekemisestä. Arvostan myös sitä, että hän tuntee minun hiukset jo kymmenen vuoden ajalta. Saan siis varmaa ja luotettavaa arviota siitä, mitä mulle voi tehdä ja laittaa. Senni valittiin vastikää myös Simin sensiDO Ambassador-ammattilaistiimiin.

Sennin sivuihin voit käydä tutustumassa täällä. Käytössä on myös näppärä nettiajanvaraus.

 

<3: Tanja

40

Vastaa