BLOGIHAASTE

33 kysymystä ja vastausta

Kuulen usein siitä, kuinka mukava lukijan on oppia tuntemaan bloggaajaa enemmän. Olen viihtynyt verhon takana antaen vähän sieltä ja täältä, mutta lupaan kakkosblogivuotenani panostaa tämän asian muuttamiseen. Vaikka 1v. synttärit ovatkin vielä juhlimatta, niin päätin tarttua haasteeseen ja aloittaa verhonraotusleikin jo nyt.  Tässäpä tulee;33 kysymystä ja vastausta -haaste.

Avioliittoja?

Kyllä, yksi. En koe, että naimisissa oleminen muuttaa parin välillä mitään. Kristillisestä näkökulmasta asialla on paljonkin merkitystä, mutta noin muuten – rahanmenoa ja byrokratiaa sekä hieman hankalampi ero mikäli liitto päättyy. Sama sukunimi on toki plussaa, jos sattuu olemaan tai tulemaan lapsia. Ja häitä on ihana järjestää!!

Kihloissa?

Itsestäänselvyys.

Lapsia?

Jep. Kolme.

Lemmikkejä?

Hamsteri, kaksi belgianjätti kania sekä koira.

Leikkauksia?

Nielurisat. Kitarisat. Nilkka. Jatkossa varmasti vatsalla roikkuva ylimääräinen nahka ainakin.

Tatuointeja?

Ei ole. Joskus haaveilin koko selän kiertävästä kukkaköynnöksestä, mutta en onneksi sitä koskaan hankkinut. Jotkut tatskat on ihan kauniita, mutta en koe, että ne kuuluisivat omaan identiteettiini tai omaan tyyliini.

Lävistyksiä?

Ei, ei edes korvissa reikiä.

Muuttoja?

Yapp – tästä aiheesta tiedän ihan kaiken. Olen asunut ehkä 15 kodissa ja melkein yhtä monessa eri kunnassa. Tiedän nykyään, etteivät seinät tee kotia. Yksi elämäni onnellisimmista vuosista oli vuokra-asunnossa ahtaasti eletty vuosi. Mulla on välillä vieläkin ikävä sitä kotia ja sitä huoletonta, riippumatonta elämää. Vaikka sanon, etteivät seinät tee kotia, niin enää en kuitenkaan suostuisi muuttamaan mihin tahansa murjuun.

Ampunut aseella?

No en! Ehkä pahin painajainen olisi joutua ampumaan ja pamauttaa vahingossa jonnekin ihan väärään paikkaan. Aseet ei vaan kiinnosta.

Ottanut lopputilin?

Arvostan niitä, jotka uskaltaa tehdä näin. Jos on uudet kuviot valmiina, niin ihan huippu juttu. Tyhjän päälle hyppääminen olisi kuitenkin itselleni aika äärimmäinen keino. Olen taloudellisesti turvallisuushakuinen ”perusduunari” ja arvostan työpaikkaa, jonne loman jälkeen voi palata. Puulta maistuvassa duunissa en ketään suosittelisi olemaan, mutta itse saattaisin silti sitä jatkaa. Eli ei, en ole ottanut – en edes vakavasti harkinnut.

Ollut saaressa?

Kyllä. Kertakaikkisen hankalaa minulle – vapaudenkaipuiselle ja omaehtoiselle tyypille, joka ei tykkää selviytyä luonnon ehdoilla, eikä olla jumissa missään vain siksi, että mökin ainoaa venettä ei voi omin neuvoin ajaa vastarannalle ja jättää samalla muita ilman venettä saareen.

Autosi?

Tylsä, mutta muuten täydellinen Ford Focus 1,0L eco-boost bensa vm. 2o18. Jos persoona määrittäisi auton, ajaisin Audi A8:lla, jossa olisi vähintään 300hp, neliveto ja kaikki herkut. Vuosien saatossa olen kuitenkin tajunnut, miten on mukava ajaa vähäruokaista, uutta toimivaa autoa ja vaihtaa se pois lähes samanlaiseen vuotta nuorempaan. Ford on vienyt eteenpäin jo viitsen vuotta, tykkään ajosta! Mutta eihän se juuri imagoa ruoki, toisaalta – miksi pitäisi?

Ollut lentokoneessa?

Kyllä, ennen lapsia joka vuosi. Lasten saamisen jälkeen meni prioriteetit uusiksi ja vain yksi Espanjan matka on mahtunut näihin kymmeneen vuoteen.

Onko joku itkenyt vuoksesi?

Kyllä, ja se tuntuu tosi pahalta.

Ollut rakastunut?

Voi, olen ihan toivoton romantikko! Rakastan perhosia vatsassa, rakastan flirttailua ja sitä kaikkea ihanaa huumaa, jonka tykkääminen ja tykätyksi tuleminen saa aikaan. Mutta että se tunne muuttuisi rakkaudeksi…

Oikeastaan, mitä se koko rakkaus lopulta on?

Ollut ambulanssissa?

En todellakaan – luojan kiitos. Ambulanssiin potilaaksi joutuminen on yksi pahimmista painajaisista!! Joskus esim. huomasin työpaikan pukukopissa pukeneeni alushousut niin, että vyötärö meni toisesta lahkeesta ja toinen jalka vyötäröstä. Ensimmäinen ajatus – onneksi en ajanut kolaria.

Luistellut?

Kaikki suomalaiset ovat luistelleet.

Surffannut?

En! Ellei sup-lautailua aallokossa lasketa.

Ollut risteilyllä?

Joo, ”muutaman” kerran. Mukavia muistoja. Ja sitten vähän vähemmän mukavia. ;D

Ajanut moottoripyörällä?

Mulla on korttikin.

Ratsastanut (hevosella)?

Ex-heppatyttö. Kyllä, asuin 18 vuotiaaksi asti tallilla.

Lähes kuollut?

Ei, en lähellekään.

Lempihedelmä?

Banaani.

Aamu vai ilta?

Riippuu asiasta. Jos kyse on vaikka seksistä, niin ehdottomasti ilta. Jos työvuoroista, niin ehdottomasti aamu. Jos kuntosalista, ilta. En kertakaikkisesti ole aamu-ihminen. Mutta en kuitenkaan tykkää tehdä töitä illalla, sillä olen aamuisin tuotteliain.

Lempiväri?

Ei ole mun juttu valita. Vaatteissa musta. Kotona valkoinen. No kompromissina musta ja valkoinen. Ja vaaleanpunainen.

Viimeisin puhelu?

Ystävälle.

Viimeisin viesti?

Kaverilta: ”tän yön ku jaksaa nii vapaille”

Nähnyt jonkun kuolevan?

Kuuluu toimenkuvaan. Arvostan kuolemaa ja pidän sitä lohdullisena asiana.

Kahvi vai tee?

KAHVI. MUSTANA.

Paras piirakka?

Karjalanpiirakka.Voissa pyöritetty ja lämmin, munavoilla tai kylmäsavulohella. Ai että!

Kissa vai koira?

Koira.

Paras vuodenaika?

Talvi ja pakkaset, jalan alla nariseva lumi. <3

<3: Tanja

1

Vastaa