Blogihaaste – 5 kuvaa huhtikuusta

Huhtikuu kuvina

 

Huhtikuussa tapahtui todella paljon asioita ja niiden jakaminen blogiin on hieman takkuillut ihan ajanpuutteenkin vuoksi. Niinpä päätin napata @varifilmi_blogi ig:ssä törmäämääni kuvahaasteeseen ja koota huhtikuun kuviksi tänne blogiin.

 

1. Valokuvaus

Huhtikuun isoimmaksi teemaksi nousi valokuvaus. Kuvasin neljässä eri satsissa ”harjoitustöitä” ulkopuoliselle. Hauskin projekti oli ehkäpä tämä pääsisäistukka-proggis. Hiusten kuvaaminen on itseasiassa todella mielenkiintoista, koska värien tulee olla mahdollisimman lähellä oikeaa, eikä editoinnissa jää juuri varaa kikkailuun. Näitä olisi kiva tehdä lisää! Hiukset ovat Senni Koskivirran (ig: @sekoskivirta) käsialaa ja hiusmallina toimi Inkeri Tiitinen (ig: @perheiden_personaltrainer)

 

2. Jännitystä

Ystäväni sai vauvan ja vaikka harvoin tulee elettyä ihan sisällä kenenkään muiden elämässä, niin tämä tapahtuma nousee ilman muuta top 5 kärkeen. <3  Raskaudet, synnytykset ja etenkin vauvat ovat niin lähellä sydäntäni. Olen joskus jopa miettinyt, että olisi ihana olla adoptiota odottavien vauvojen sijaisäiti. Silti olen aina lopulta hyvin onnellinen siitä, että omat vauvani on nyt tehty.

3. Keittiöväsymys

Olen tavallisesti intohimoinen kokkailija, mutta huhtikuu vei kiinnostukseni ruuanlaittoa kohtaan ihan täysin. Ainoa kuvauksellinen annokseni oli tämä bataattisosekeitto

Toivon hartaasti, että saan toukokuussa inspiraationi takaisin.

4. Koiran kanssa ulkoilu

Kevät innostaa ulkoilemaan ja huhtikuu olikin Hugolle oikeaa helmi-aikaa, sillä tapasimme paljon ihania koirakavereita. Hugon suurin rakkaus, Vihikoira Ramona, kävi meillä myös kotona kylässä.

5. Matka Tallinnaan

Valokuvausmatka Tallinnaan meni kuin strömsössä, eli hieman eritavalla kuin suunniteltiin. Meillä oli kuitenkin todella hauskaa, eikä otettujen kuvien vähyys lopulta haitannut. Uutta matkaa suunnittelemaan vaan!

Lopulta voi muuten olla aika rentouttavaa lähteä tienpäälle sellaisen tyypin kanssa, jota ei ole vielä tuntenut kovin kauan. Niin pääsee ainakin tutuista ympyröistä aivan ulos!

 

Sellainen huhtikuu täällä! Toukokuulta odotan muutamaa yksinäistä arkipäivää, uutta inspiraatiota ja myös sali-innostuksen palaamista. Huhtikuun treensaldo oli nimittäin täydet nolla.

 

<3: Tanja

 

1

Vastaa