Mä en tykkää.

Koen vahvasti olevani positiivinen, iloinen ja energinen ihminen näin yleisesti ottaen. Silti on asioita joista en tykkää, eikä onneksi kaikesta tarvi tykätä. Ihmiset puhuu mielummin asioista mistä tykkäävät ja fanittaa, harvemmin puhutaan niistä asioista mistä me ei tykätä. Toisaalta myönnän itsekin, että on kivempi puhua positiivisista asioista ennemmin kuin negatiivisista. Mutta nyt laitan teille niitä asioita mistä en tykkää. Ihan randomilla annan tulla, suoraa sisimmästäni. Enkä pyytele edes anteeksi.
U ready?
 •  En tykkää kahvista. En yhtään. Ja kyllä, oon maistanut kahvia, useammin kuin kerran. Mutta voiko joku oikeesti sanoa, että ensi maistamisella olisi rakastunut kahviin? En oo ketään vielä tavannut joka olisi. Ei mene makukahvit, cappucinot, lattet. Chai latte on hyvä, mut siinähän ei varsinaista kahvia ole, vaan se on tee pohjainen. Kahvin hajukin on pahaa. Ja väitän ettei kukaan tykkää toisen ihmisen kahvinhajuisesta hengityksestä.

 

 • Juokseminen. Ei Hyi Ei. Voin kävellä, hiihtää tai tehä HIIt treenejä. Mutta en juokse. Olen tätäki  kokeillut, mutta se vaan ei ole mun juttu. Jokaiselle on omansa ja juokseminen ei oo mulle.

 

 • Feikit ihmiset ja postaukset. Sen näkee niistä, se paistaa läpi. Rohkeempaa on olla oma itsesi ja tehdä asioita joihin uskot ja joiden takana uskallat seistä. Rohkeus on mahtava asia.

 

 • Kaalilaatikko. Yök. Maksalaatikko. Yök. Hernekeitto. Yök. Tomaatti. Yök. Puolukka. Yök. Vispipuuro. Yök. Mämmi. Yök. Rössypottu. Yök. Tilliliha. Yök. Veriletut. Yök.

 

 • Takakyykky. Mä en osaa kyykätä. Haluan oppia kyykkäämään hyvin. Ja koska en osaa, en myöskään tykkää siitä. (Logic?) Joku vois opettaa mut kyykkäämään.

 

 • Tekemällä tehdyt komediat. U know, Borat yms kaverit. Ei mun makuun ollenkaan. Ne vaan ei oo hauskoja, en oo ikinä niistä tykännyt. Tarvin muutakin mun aivoille kuin pieru-kakka vitsit.

 

 • Intohimottomat ihmiset, sellaiset, jotka vaan elää elämää ilman, että on asioita, jotka aiheuttavat heissä tunteita. Koen, että jokaisen tulisi syttyä edes jostain, jonkin asian tulisi aiheuttaa palo ihmisen silmiin.
 • Miehet, joita kiinnostaa vaan yksi asia ja miehet, jotka eivät uskalla puhua suoraa. Oon kokenut nyt sinkkumarkkoinoilla ehkä liiaksi itselleni sitä, että ei uskalla sanoa ajatuksiaan ja omia tunteita. Jos ei kiinnosta tutustua, niin sen saa sanoa suoraa. (Pitäskö mun tehdä kootut Tinder keskustelut postaus..?)

 

 • Huonosti nukutut yöt. Niiden jälkeen on vain walking dead, eikä päivästä oikein saa millään kiinni. Mä kuitenkin tykkään nukkua.

 

 • Aftat (sattuu nimittäin yksi olemaan nyt suussa), finnit ja muut epäpuhtaudet kasvoilla-.

 

Kiitos. Siinä nyt nämä ensimmäisenä mieleenjuolahtavat. Varmasti listasta saisi pidemmän, mutta olen puhunut ja nyt on hyvä.
Tekee hyvää saada purkaa nämä negatiivisetkin asiat ulos. Kannattaa sunkin kokeilla!
-Sonja-
3

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

 1. idahyvarinen

  ”en osaa, en myöskään tykkää” – SAMAISTUN 😄

  1. sonjaidailona

   Ainoa oikea vastaus 😀

Vastaa