2021.

Oh boy, uusi vuosi!
Veikkaan, että melkeinpä kaikki ovat tyytyväisiä vuoden vaihteeseeen. Tosiaan, 2020 ei kovin paljoa vaikuttanut mun elämään. Elämä jatkui hyvin samalla tavalla kuin muulloinkin. Isoimpina muutoksina viime vuonna oli oman asunnon myynti ja yksin muutto. Oikeastaan muuta ei varmaan viime vuodesta jää mieleen. Parhaimpana asiana jää omat 26 -vuotissynttärit!

No, nyt on kuitenkin 2021! Uusi vuosi ja uudet kujeet?
Mulla ei. Vaan uusi vuosi ja vanha minä. Koska se riittää mulle. Mä riitän. Ja sä riität.

Päätin kuitenkin tehdä yhden uuden vuoden lupauksen. Ei mitään diettejä, ei mitään muutoksia. Vaan kuunnella omaa kehoa armollisemmin.
Samalla oon asettanut tavoitteen tälle vuodelle. Yksi tavoite, treenata 300 kertaa tänä vuonna!

Treenien ei tarvitse olla salitreenejä. Vaan mitä tahansa urheilua! Salin lisäksi lasketaan ihan kaikki. Pitkät kävelylenkit, porrastreenit, jooga, kehonhuolto, pyöräily, ratsastus, uinti. Kaikki lasketaan. Paitsi töihin ja kauppaan kävely ja pyöräily, koska se on niin lyhyt matka ja koen sen huijauksena. Tosin, jos päätän työmatkalla tehdä pidemmän kiertolenkin. En laita lenkille mitään tavoitematkaa, vaan fiiliksen mukaan.

Nyt on 5.1.2021 ja takana vasta 3 treeniä. Vähän pitää kiriä tahtia, mutta en ota stressiä. Koska joku päivä voi tehdä vaikka kaksi treeniä. Kesällä mulla oli paljon päiviä, kun teki useamman treenin. Eli katsotaan miten käy! Päivittelen tänne blogiin, sekä instagramin puolelle missä mennään.

Lähdetkö mukaan tähän haasteeseen?

-Sonja-

1

Vastaa