VIIKON 50 SUUNNITELMAT

Hei kaikki!

Ensin haluan kiittää teitä kaikkia ihanista kommenteista ja reaktioista koskien ensimmäistä blogipostaustani. En olisi koskaan voinut kuvitella saavani sellaista vastaanottoa blogilleni. Kiitos siis tuhannesti jokaiselle <3

Mulla on ollut hieman teknisiä ongelmia tietokoneen nettiyhteyden kanssa, joten siksi en ole päässyt päivittelemään blogia viikkoihin. Nyt näyttää siltä, että joulun jälkeen saan uuden koneen käyttööni, joten pääsen vihdoin kirjoittamaan tänne kunnolla. Mielessä on monia kivoja postausideoita, joiden toteuttamista en malta odottaa!

Nyt pidemmittä puheitta siirrytään tän päivän aiheeseen, eli tämän viikon suunnitelmiin. Mun mielestä on aina hauska lukea tällaisia viikkokatsauksia muiden blogeista ja siksi haluan itsekin toteuttaa tällaisen.

Takki – Gina Tricot, neule – H&M, tekonahkahousut – H&M, kengät – Adidas, laukku – Zara

MAANANTAI 9.12.

Tänään oon koko päivän töissä ja illalla mulla on Bootylicious-ryhmäliikuntatunti. En oo koskaan aiemmin ollut kyseisellä tunnilla, joten odotan sitä innolla.

TIISTAI 10.12.

Huomenna mulla ei oo sen kummempia suunnitelmia kuin työt 8-16.30. Sen lisäksi mun pitää tehdä töihin ruoka valmiiksi keskiviikolle sekä torstaille.

KESKIVIIKKO 11.12.

Keskiviikkona oon koko päivän töissä sekä illalla mulla on spinning-ryhmäliikuntatunti. Kävin kyseisellä tunnilla ensimmäistä kertaa viime viikolla, ja tuli kyllä uskomaton fiilis 60 minuutin pyöräilyn jälkeen! Oon aina tykännyt spinningistä ja oon ilonen, että oon löytänyt lajin pariin taas pitkästä aikaa.

TORSTAI 12.12.

Torstaina mun aamu käynnistyy hoitolapsen viemisellä kouluun, ja siitä suuntaan suoraan taas töihin. Töiden jälkeen on yläkroppatreeni tiedossa ystävän kanssa. Pääsääntösesti tykkään treenata yksin, mutta välillä on kiva saada seuraa ja inspiraatiota toiselta.

 

PERJANTAI 13.12.

Aamulla vien taas hoitolapsen kouluun ja siitä koko päiväksi töihin. Ootan perjantaita niin paljon, sillä mun pikkusisko Veera tulee viikonlopuksi mun luo Tukholmaan. Perjantaina luultavasti pyöritään vähän keskustassa sekä käydään jossain kivassa paikassa syömässä. Veera on jo valinnut suosikkiruokapaikkansa Tukholmasta, joten viikonloppuun sisältyy siis paljon herkullista ruokaa ja juomaa.

LAUANTAI 14.12.

Mun toiveet tälle lauantaille olisi rauhallinen ja hidas aamu, laittautuminen yhdessä pikkusiskon kanssa sekä kivan päivän viettäminen kauppoja kierrellessä. Varmasti päivään kuuluu myös hyvä brunssi Veeran valitsemassa paikassa!

SUNNUNTAI 15.12.

Sunnuntai jatkuu varmaan samalla kaavalla – Tukholman keskustassa pyörimistä sekä hyvää ruokaa. En valita! Saan muuten todella usein kysymyksiä Tukholman parhaista ruokapaikoista, ja voisin sellaisen vinkkipostauksen tänne blogiin toteuttaa. Miltä kuulostaisi? 🙂 Illalla on Veeran aika suunnata takaisin Suomeen, ja saatan hänet luultavasti lentokentälle. Sen jälkeen käyn ruokakaupassa hakemassa ensi viikon raaka-aineet työlounaisiin ja jos jaksan, käyn tekemässä viikon viimeisen treenin.

Kivaa viikkoa teille kaikille <3

 

 

4

This Post Has 6 Comments

 1. Nimetön

  Kuulostaa hyvältä viikonlopulta😍 ois kiva joskus kuulla paremmin siitä, miten päädyit Tukholmaan.

  1. roosakoivula

   Ehdottomasti pitää avata asiaa enemmän myös täällä blogin puolella, niin monet on siitä kyselleet 🙂

 2. Nimetön

  Kuulostaa hyvältä viikolta muru! Ihana, et sul nyt rullaa noin hyvin noin treenit ja Veera tosiaan tulee kylään ❤️

  1. roosakoivula

   Mäkin oon ilonen siitä, että treenit kulkee :)❤️

 3. Nimetön

  Pitäkää kivaa Veeran kanssa. Hyvä kuva😍

  1. roosakoivula

   Kiitos ❤️

Vastaa

Close Menu