LOMAMOODISSA

Tän viikon viimeinen työpäivä on pian pulkassa ja on aika suunnata viikonlopun viettoon. Mulla on tosin myös huomenna aikainen herätys, sillä lennän heti aamusta Suomeen kotikotiin. Maanantaiaamuna vaihdamme sitten vihdoin koko perheen kanssa vapaalle ja suuntaamme Kanarian lämpöön.

Tää parin viikon loma tulee todellakin tarpeeseen. Oon tuntenut itseni viime aikoina todella väsyneeksi – asiaan vaikuttaa varmasti tämä jatkuva flunssa. Seuraavat pari viikkoa aion viettää laatuaikaa perheeni kanssa, syödä hyvin, nauttia auringosta sekä vain levätä. Tarkoitus olisi myös penkoa hieman varastoamme Suomessa ja pakata mukaan muutama vanha kirja. Ehkä pääsen taas vaihteeksi kunnolla lukemisen makuun. Olen kuitenkin töissä tietokoneella sen kahdeksan tuntia päivässä ja siihen päälle vielä Netflix iltaisin ja muu puhelimen selailu. Ei hyvä silmille.

Olin Kanarialla ensimmäisen kerran viime vuoden maaliskuussa. Mulla oli mahdollisuus lähteä matkalle todella lyhyellä varoitusajalla, ja onneksi sen kummempia miettimättä lähdin. Kyseinen reissu oli varmasti yksi elämäni kivoimmista matkoista. Pakko myöntää, että itsellänikin oli hieman erilaisia ajatuksia kyseisestä paikasta, mutta ne rapisivat mielestäni välittömästi, kun pääsimme kirjautumaan sisään hotelliimme. Muutenkin mun mielestä on todella turhaa olla ennakkoluuloinen joitakin paikkoja kohtaan, enkä itse IKINÄ alkaisi kommentoimaan toisten lomakohteita negatiiviseen sävyyn. Itse ainakin tykästyin Kanarian rentoon meininkiin ja aina ystävälliseen palveluun. Odotukset kyseiseltä lomalta ovat siis korkealla.

Nyt vielä viikon viimeinen kokous ja muutama tunti töitä.

Haleja,

Roosa

 

1

Vastaa

Close Menu