INSPIRAATIOTA KOTIPÄIVIIN

Tänään oloni on ollut jotenkin tosi väsynyt ja tuntuu, että puhti on ihan loppu. Oon nukkunut kyllä ihan hyvin, mutta aamuisin on vaikea päästä ylös sängystä laittautumaan töitä varten. Luulen, että tämä väsynyt olo johtuu yksinkertaisesti siitä, että olen tottunut suorittamaan arkeani kauheella vauhdilla, kun päiväni täyttyvät päätyöstäni, treenaamisesta ja tavallisesti teen viikottain myös muita töitä jonkun verran. Nyt kun kuntosalini on ollut suljettuna kaksi viikkoa (aukeaa onneksi huomenna), ja lisätöitä ei ole ollut, on lukujärjestykseni tuntunut tavallista tyhjemmältä.

Luulisi, että tällainen hengähdystauko olisi hyväksi ja saisi ladattua akkuja ihan kunnolla loppukevättä ja kesää varten. Taidan vaan olla niitä ihmisiä, jotka ovat hehkuvat energiaa nimenomaan kiireisinä aikoina ja hiljaisemmat viikot suorastaan lamaannuttaa. Älkää käsittäkö väärin, ei tässä ole lomailtu, töitä tulee viikossa tehtyä silti se 43 tuntia… 😀 Viime viikolla saimme tietää, että toimistomme suljetaan ja siirrymme kotiin tekemään töitä. Kestihän sitä karanteenia sitten mahtavat kaksi päivää, kunnes tuli käsky palata takaisin toimistolle. 😀

Joka tapauksessa tein tällaisen kollaasin piristämään teidänkin arkeanne. Näitä on ihana tehdä ja inspiroidun älyttömästi kun tyhjä taulu täyttyy kauniista esineistä. Näistä saa paljon ideoita myös omaan kotiin ja vaatekaappiin, sillä yhdellä istumalla näet suoraan esimerkiksi vaatteiden yhteensopivuuden ja näin ollen vältytään mahdollisilta hutiostoksilta.

Tällä hetkellä käsienpesun tärkeyttä painotetaan erityisen paljon ja mikä olisikaan kivempaa kuin pestä käsiä saippualla, joka tuoksuu hyvältä ja pullokin näyttää kivalta kylpyhuoneessa. Mun au pair – perheessä käytimme aina näitä L:a Bruketin saippuoita ja mun mielestä nämä tuovat sitä pientä luksusta, mitä ainakin itse arkeeni juuri nyt kaipaan. Varsikin influenssa-aikana käsiä täytyy pestä ahkeraan ja sen seurauksena niiden herkkä iho voi kuivua ja jopa kipeytyä. Seuraava steppi onkin Löwengripin käsivoide, joka lupaa pitää kätesi kosteutettuina ja hidastaa ihon vanhenemista.

Pakko sanoa noista astioista. Kyseessä ovat Mateus-merkin astiat, joista olen haaveillut jo varmasti vuoden. Mä aloin keräämään Iittalan vaaleaa Teema-astiastoa joskus teininä, ja pidän kyllä edelleen astioiden yksinkertaisuudesta, mutta jos nyt saisin valita, alkaisin keräämään näitä kauniita astioita Mateukselta. Väriskaalaa heiltä löytyy laajasti, mutta yllättäen nimenomaan nämä beigen sävyiset ovat eniten mun mieleen. Täällä Tukholmassa mulla on ainoastaan pieni osa mun Iittalan Kastehelmi – astiastosta, joten voi olla, että seuraavaksi kotiutan muutaman jutun tältä uudelta tuttavuudelta.

Toivottavasti olette kaikki pysyneet terveinä ja mahdollisuuksien mukaan tukeneet yrittäjiä tilaamalla esimerkiksi ruokaa kotiin tai käymällä kampaajalla. Kyllä tästä selvitään <3

Haleja,

Roosa

5

Vastaa