30 KYSYMYSTÄ

1. Koko nimesi ja mistä se tulee?
– Roosa Maria. Kysyin mammalta tätä ja vastaukseksi sain: ”Roosa on nimi, josta oon aina tykännyt. Nimi oli päätetty jo ennenkuin sain lapsen. Kemissähän kyseinen nimi oli harvinaisuus. Sopi sulle hyvin. Toinen nimi Maria sointui ensimmäiseen nimeen hyvin, ja se on sama kuin mun isoäidillä.”

2. Pituus?
– Se näköjään vaihtelee joka mittauskerralla. 😀 Mutta noin 160cm.

3. Mitä katson tv:stä juuri nyt?
– En oo kertaakaan Ruotsissa asuessani avannut telkkaria. Kaikki ohjelmat, mitä haluaisin telkkarista katsoa, löytyy esimerkiksi Ruudusta tai Katsomosta. Tällä hetkellä katson Netflixistä Orange Is The New Black – sarjaa neljättä kertaa. Sen lisäksi katson satunnaisia dokumentteja jo edellämainituista palveluista.

4. Mikä ihmetyttää tällä hetkellä?
– Ylipäätään koko tän alkuvuoden on ihmetyttänyt ihmisten kaksinaismoralismi.

5. Suurin haaveesi?
– Harvinaisen vaikea kysymys. Mä haaveilen siitä, että löydän unelmieni työpaikan, pääsen näkemään mahdollisimman paljon hienoja paikkoja sekä että tulevani joku päivä äidiksi.

6. Tämän vuoden suunnitelmat?
– No onneksi tälle vuodelle en ollut sen suurempia suunnitelmia ehtinyt tekemään. Tarkoitus olisi nyt vain seurailla tän tilanteen kehittymistä ja tehdä mahdolliset suunnitelmat sitten sen pohjalta. Ehdottomasti haluan kyllä päästä Suomeen muutaman kerran käymään, mutta muuten tarkoitus olisi vain tehdä töitä ja treenata.

7. Lempiruoka?
– Siis mä voisin elää Margherita-pizzalla. Harmi vaan, että yksinkertaisuudestaan huolimatta (tai siitä johtuen) harva osaa tehdä siitä täydellistä.

8. Mitä harrastat?
– Tällä hetkellä harrastan ryhmäliikuntatunteja, enimmäkseen spinningiä, body pumpia ja pure strengthtiä, sekä tämän blogin kirjoittamista.

9. Paras vuodenaika?
– Kevät tai syksy! Kivoimmat vaatteet käytössä ja on sopivan lämmin. Ja molempien vuodenaikojen aikaan on ilmassa uuden alku-vibes!

10. Lempielokuvasi?
– Niitä on monta, mutta jos luettelen muutaman niin: Gone Girl, Call Me By Your Name, Harry Potter-leffat, Sex and The City-leffat, Much Loved…

11. Kahvi vai tee?
– Ei kumpikaan. Kahvi on pahaa ja tee ei maistu koskaan miltään. 😀 Näiden sijaan juon Redbullia hehe.

12. Mikä on parasta elämässä juuri nyt?
– Sujuva ja kiva arki. Mulla on ollut koko vuoden hyvä flow treenaamisen suhteen ja nautin muutenkin elämästäni olosuhteista huolimatta.

13.Mihin kaupunkiin haluaisit matkustaa seuraavaksi?
– Mä oon unelmoinut Pariisista jo hetken aikaa. Vaikka oon kuullut paikasta enimmäkseen negatiivista, sinne on pakko päästä joskus. Sen lisäksi haluaisin käydä Roomassa ja Balilla.

14. Horoskooppimerkkisi? Uskotko horoskooppeihin?
– Oinas. Uskon horoskooppeihin ja muutenkin astrologia on aina kiinnostanut mua paljon. Uskon, että ihminen on syntynyt juuri sillä hetkellä kuin on tarkoitettukkin. Ja tosiaan horoskooppimerkki kertoo ainoastaan auringon sijainnin ihmisen syntyessä ja astrologiaan kuuluu paljon muutakin, kuten esimerkiksi huoneet, nouseva merkki sekä planeettojen väliset kulmasuhteet.

15.  Esikuvasi?
– Mulla ei ole varsinaista esikuvaa. Ihailen oikeastaan jokaista, joka on kääntänyt omat kokemuksensa vahvuuksiksi. Jokaista, joka uskaltaa olla oma itsensä muiden mielipiteistä välittämättä. Jokaista joka uskaltaa antaa itselleen mahdollisuuden kehittyä ihmisenä joka ikinen päivä.

16. Mitä haluaisit oppia vuonna 2020?
– Itse mä haluaisin oppia tietynlaista huolettomuutta. Mä oon todella kova stressaamaan ihan kaikesta ja en oikeestaan koskaan pysty yrityksistä huolimatta vaan täysin rentoutumaan. Haluaisin saavuttaa myös hieman paremman itsekurin.

17. Kuinka monta lasta haluaisit?
– Pienenä halusin adoptoida seitsemän lasta, mutta aika nopeasti sitten tuli elämän realiteetit vastaan. Ei mulla ois koskaan ees varaa adoptoida niin montaa, harmi kyllä. 😀 Jos saisin valita, haluaisin kaksi lasta. Korkeintaan kolme. Mutta ehdottomasti vähintään kaksi.

18. Mitä piirrettä inhoat ihmisissä?
– Konfliktien välttelyä ihmissuhteissa. Se ei vaan toimi. Inhoan myös hitautta ylipäätään, hitaasti kävelemistä sekä hitautta päätöksenteoissa.

19. Kallein ostoksesi?
– Varmasti mun kamera tai sitten puhelin.

20.  Epäsuosittu mielipiteesi?
– Presetit eivät näytä kivoilta Instagram-kuvissa. Yhessä vaiheessa en enää tiennyt, kenen kuvia katselin, sillä kuvat ja feedit eivät enää poikenneet toisistaan. Mun mielestä olisi hienoa, että jokainen tekisi nimenomaan omanalaista sisältöä someen.

21. Mitä ihailet toisissa ihmissä?
– Rohkeutta, ahkeruutta, sanavalmiutta.

22. Mikä inspiroi juuri nyt?
– Tällä hetkellä inspiroi kevät, viime vuotisten kuvien katselu, beige, treenaaminen

23. Suurin paheesi?
– Redbull ja Pepsi Max. En vaan pysty elää ilman niitä. Mut toisaalta jos nää kaks on mun suurimmat paheet, en olisi niin huolissani. 😀

24. Mitä odotat?
– Varmasti jokainen odottaa tällä hetkellä, että tää korona-säätö olisi ohi. Mutta muuten odotan tän iltapäivän treeniä, viikonloppua, lämpimiä kesäiltoja ystävien kanssa…

25. Unelmien työpaikka?
– En oikein tiedä. Haluun olla työssä, jossa voin vaikuttaa, auttaa ihmisiä, murtaa tabuja ja ylipäätään olla esikuva nuorille.

26. Tärkeimmät ominaisuudet toisessa ihmisessä?
– Rehellisyys, kyky asettua toisen ihmisen asemaan, työmoraali, rento asenne elämään.

27. Biisi, jota kuuntelet tällä hetkellä?
– Tällä hetkellä luureissa on soinut paljon Regard & Rayen Secrets sekä Justin Bieberin uusin tuotanto.

28. Uskotko kohtaloon?
– Uskon kyllä, että kaikki tapahtuu jostain syystä. Jos joku asia ei mene nappiin, uskon, että niin oli tarkoitettu. Tää myös lohduttaa pettymysten hetkellä. 😀

29. Mitä haluat saavuttaa seuraavan viiden vuoden aikana?
– Mä voisin tehdä tästä ihan oman postauksensa. Olisi mielenkiintoista listata ylös toiveita ja haaveita ja palata sitten myöhemmin katsomaan, mitkä niistä toteutuivat.

30. Oletko koskaan menettänyt ystävää?
– 
Oon joutunut laittamaan välit poikki muutamaan ystävään, kun oon kokenut, etten saa heidän kauttaan hyvää oloa.

 

Haleja,

Roosa

14

Tällä artikkelilla on 6 kommenttia

 1. Juulia

  Lähden ehdottomasti tähän myös mukaan 😘 ja kiva oppia tietää susta enemmän asioita 🙏❤

  1. Roosa

   Jee en malta odottaa sun vastauksia <3 Nimenomaan näistä tämäntyylisistä postauksista oppii kerralla paljon mielenkiintoisia asioita toisesta 🙂

 2. Tiia

  Ootko katsonut Orphan Blackia Netflixissä? Kannattaa kokeilla, siinä on tosi mielenkiintosia teemoja, kuten ihmiskloonaus ja sen eettisyys. Ja tarpeeks jännä muttei liian, ees tämmöselle nössölle😊

  1. Roosa

   En oo katsonut! Oon toosi huono aloittamaan mitään uutta sarjaa 😀 Mutta laitan ehdottomasti muistiin ton. Kiitos kommentista Tiia <3

 3. Elsa

  Tää oli niin kiva! Hauska kuulla susta lisää näin 😊👌🏻 Teen ehdottomasti tän kans ens viikolla! 🖤

  1. roosakoivula

   Jeee kiva päästä sit lukemaan sunkin vastauksia 🙂

Vastaa