Yö parisuhteelle

Meillä aikuisilla on tapana karata välillä pois arjesta yöksi. Olla vaan, nauttia toistemme seurasta, tilata valmista ruokaa ja nauttia toisistamme. Joskus töiden jälkeen puhelu, missä puoliso kutsuu kanssaan kylpylälomalle yhdeksi yöksi, tuo onnen kyyneleet silmiin. Tai yö kaksin pois kotoa, minkä olemassa olon tiedostamme jo kauan ennen sen koittamista. Myös odottaminen on omalla tavallaan ihanaa. Suomi on myös täynnä toinen toistaan tunnelmallisempia ja romanttisempia hotelleja. Lisäksi on hotelleja, millä on mielenkiintoisia tarinoita kerrottavana.

 

Meillä on parisuhteen hoitamiseen oma budjetti ja tili. Tuonne tilille laitamme lahjarahoja, siirrämme ruokatililtä mahdollisesti sinne jääneitä rahoja ja laitamme pullonpalautusrahat sinne. Keräämme taskun pohjalle kertyneet kolikot purkkiin ja viemme säännöllisesti tilille. Joskus ostamme hotelliyön yllätyksenä toiselle, joskus suunnittelemme matkoja yhdessä. Yritämme bongailla edullisia hotelliöitä ja välillä olemme valmiit jopa matkustamaan hieman päästäksemme irti arjesta. Automatkoilla on hyvä puida asioita, suunnitella tulevaa ja olla vaan. Parhaita lomia ovat kuitenkin ne, mitkä vietetään lähellä. Lähin hotelli, mihin karkasimme arkea pakoon, on ollut 2,7 kilometrin päässä kotoa.

Näillä matkoilla tärkeintä on tunne, että me olemme me. Minä, joka rakastuin sinuun ja sinä, joka rakastuit minuun. Välillä tulee nähdä toinen muutenkin, kun pyykinhuoltajana, siivoajana, kuljettajana tai ammatinharjoittajana.

Aina ei tarvitse mennä kauas nähdäkseen lähelle <3

Nina

Meidän arkeamme voi seurata myös Instagramissa @pienetruudutikkunoissa

5

Vastaa