Treffit Turussa

Tiedätkö sen vitsin, mikä menee näin:

”Mikä on parasta Turussa? No tie Tampereelle tietenkin!”

Olen elänyt koko elämäni Tampereen seudulla ja Tampereella asuin yli 10 vuotta. Tampereen seutu on aivan ihana, enkä muuttaisi täältä ikinä mihinkään. Silti mielestäni paras paikka treffeille on Turku ja sen ympäristö.

Niin paljon Turusta pidän, että mentiin siellä naimisiinkin! Linkki meidän häihin:  Häät Turussa

     

Treffipäiviä Turussa on ehtinyt kertymään jo useita tähän mennessä ja lisää on varmasti vielä tulossa. Alla meidän vinkkejä treffeihin Turun seudulla.

Kiivetkää Naantalin kallioille ihailemaan merta. Astukaa pois poluilta ja löytäkää ihana poukama, missä voi käpertyä kainaloon fiilistelemään merta. Katsokaa kauas merelle ja rentoutukaa. Jutelkaa, fiilistelkää, olkaa vaan. Pakatkaa mukaan lounasta tai pienet eväät. Kävelkää Rakkaudenpolkua vanhassa kaupungissa ja poiketkaa kahvilaan.

Aurajoen ranta on täynnä kahviloita ja toinen toistaan ihanampia ruokapaikkoja. Lähtekää kävelylle rannalle ja poikketkaa syömään jotain pientä. Tai hakekaa TakeAway-lounas kauppahallista ja istukaa rannalle fiilistelemään tunnelmaa ja nauttimaan ruoasta. Joki on erilainen tällä puolen, mitä toisella puolen. Ylittäkää joki monta kertaa ja menkää sinne, mihin huvittaa. Kahville, syömään, istumaan vierekkäin penkille, terassille. Matkustakaa Förillä eli kaupunkilautalla, jotta pääsette fiilistelemään molemmat puolet joesta.

Kiivetkää Samppalinnaanpuistoon kiviportaita pitkin. Samppalinnanpuisto on korkealla Aurajoen rannasta katsottuna. Puisto on meidän vierailuilla ollut rauhallinen ja sieltä voi katsella Turkua ihan uudesta näkökulmasta. Katselkaa, miltä taivas näyttää puiden lomasta ja keskittykää toisiinne.

Turun linna on hieman sivussa keskustasta, mutta sinne pääsee kätevästi esimerkiksi pyörällä. Linna on tuttu maamerkki ja siihen voi tutustua kaikessa rauhassa. Jo linnan ympärillä oleva puisto on tunnelmaltaan ainutlaatuinen.

Ottakaa hotellihuone ja paetkaa maailmaan toistenne syliin. Turku on täynnä ihania hotelleja, joihin paeta arkea. Hinta ja laatu kohtaavat hyvin, on ketjuhotelleja ja uniikimpia. TakeAway-kulttuurin muututtua Turussa on aivan mieletön valikoima hyviä TakeAway-bokseja, mitä hakea hotellihuoneeseen. Käyttäkää hakukoneita ja olkaa uteliaita.

Meidän treffit on keskittyneet Turussa lähinnä tunnelmasta, fiiliksestä ja toisistamme nauttimiseen. Olemme kokeilleet paeta pakohuoneesta Turussa ja käyneet ottamassa tatuoinnit. Parhaat hetket on kuitenkin niitä, kun voi fiilistellä toista ja sitä ainutlaatuista tunnemaa, mikä Turussa on.

Nina

Meidän elämää voi seurata myös Instagramissa @ Pienetruudutikkunoissa

5

Vastaa