Viime aikoina olen…

asukuva_vanharauma_pauliina_mattila

Viime aikoina olen…

Ottanut vastaan oman alan työpaikan. Pitkän stressin ja harkinnan jälkeen jatkan ainakin toistaiseksi päiväkodissa töitäni.

Miettinyt, miksi myin oman tekoturkikseni vitosella alkuvuonna. Nyt kaikki asuni kaipaisivat kyseistä takkia.

Varannut lennot Jenkkeihin. Here we come Route66!

Ostanut joululahjoja. Kaikki lahjat kerrankin hyvissä ajoin ostettuna. Tai no yksi lahja vielä vähän vaiheessa…

Ihmetellyt ihmisten joulustressiä. Ehkä meille lapsettomille joulu on helpompaa. Muutamat lahjat pitää ostaa ja syömään pääsee omien vanhempien luo. Siivotakkaan ei oikein jaksa.

Suunnitellut ensi vuotta. Tästä muuten tulossa varmaan oma postaus myöhemmin.

Treenannut kovemmin kuin aikoihin. Jotenkin kroppa on nyt ottanut hyvin treeniä vastaan ja olen pystynyt treenaamaan sen viisi kertaa viikossa.

Alkanut katsomaan Harry Potter -leffoja taas alusta saakka. Tällä hetkellä mennään nelosessa eli Liekehtivässä pikarissa. Olen tosiaan nähnyt kaikki Harry Potter -leffat moneen kertaan ja lukenut kirjat vielä useampaan kertaan. Silti ne ovat vaan aina yhtä hyviä.

asukuva_vanharauma_pauliina_mattila

asukuva_vanharauma_pauliina_mattila

Jäänyt kaupan pihalle jumiin, koska autoni ovet eivät yllättäen auenneetkaan. Sähköavain oli mennyt rikki ja kaikki tavarani kotiavaimista lompakkoon olivat auton sisällä. Onneksi puhelin oli mukana ja pienen Villelle kohdistetun raivopuhelun (koska olihan se tietenkin Villen syy, että oma autonavaimeni hajosi) jälkeen Villen veli tuli pelastamaan päiväni ja ryömi takaluukusta autoon ja avasi ovet.

Miettinyt paljon blogini sisältöä. Mistä kaikesta haluan kirjoittaa ja mitä te lukijat haluaisitte lukea? Taidan tehdä tästä pienen kyselyn Instagramiin, joten pistäkää seurantaan @pauliinamarja.

Lukenut mahtavaa kirjaa: Ilkka Koppelomäki – Saa mitä haluat.

Nähnyt lasten painikisat. OMG! Pikkuiset reppanat painivat keskenään. Hellyys ja paniikki päiväkotitädille siellä tuli.

Ihmetellyt ihmisten kateutta ja miettinyt omaa lähipiiriäni uudesta näkövinkkelistä. Miksi pitää yhteyttä ihmisiin, jotka tuntuvat vievän omaa energiaa roppakaupalla antamatta mitään takaisin?

Vastineeksi edelliseen kohtaan, olen tuntenut kiitollisuutta mahtavista pitkäaikaisista ystävistäni ja uusista tuttavuuksista. Olen tänä vuonna saanut elämääni roppakaupalla uusia ystäviä, joiden kanssa on helppo olla ja jotka kannustavat kaikessa, mihin ryhdyn.

Syönyt ensimmäistä kertaa sushia.

Potenut kovaa tatuointikuumetta. Taas.

Odottanut joululomaa. Enää huominen työpäivä, sitten loppuvuosi lomaa!

asukuva_vanharauma_pauliina_mattila

asukuva_vanharauma_pauliina_mattila

❤ Pauliina

5

Vastaa